Annonce
JP Aarhus 20 år
Sport

Hvad skal der til, for at Antonsen vinder?

Anders Antonsen mangler endnu at vise sammenhængende klasse i de store turneringer, mener badmintonekspert.

Anders Antonsen har ved flere lejligheder vist, at han kan levere spil på topniveau. Arkivfoto: Jens Dresling

Tirsdag starter Japan Open, men det er svært at vide, hvad man skal forvente af aarhusianske Anders Antonsen ved stævnet efter et 2018, der kan udlægges på forskellig vis.

For der er selvfølgelig mulighed for en positiv version af årets gang. Det er en fortælling, hvor han som ung spiller trods et svært år med sygdom og skader alligevel ligger nummer 16 på verdensranglisten og senest nåede til ottendedelsfinalen ved VM, hvor det var den efterfølgende mester, der bese...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her