Annonce
JP Aarhus 20 år
Politik

Organisation: Handicappede mangler pleje hver eneste dag

Aarhus Kommune bruger flere penge på ældre, folkeskolen og daginstitutioner end andre kommuner, men er helt i bund på handicapområdet for voksne, viser nøgletal.

Handicapområdet for voksne har i flere af de foregående budgetforlig haft byrådets fokus, og penge er blevet ført til området. Arkivfoto: Gorm Branderup

Da byrådet for tre år siden stod over for millionbesparelser, blev et flertal enig om, at midlerne til voksne med handicap var så få, at sparekniven skulle svinge uden om området. Der blev tilmed fundet penge til, at handicappede kunne holde fem dages ferie om året.

Men i den kommende sparerunde er der lagt op til, at de omkring 715 borgere i et botilbud må skifte den årlige ferie ud med, hvad der svarer til en forlænget weekend. Ved at skære to dage af ferien kan d...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her