Annonce
JP Aarhus 20 år
Politik

Frit valg: formand, forkvinde eller forperson

Internt i Aarhus Kommune kan politikerne selv vælge formandstitel, fastslår byrådsflertal.

Betegnelsen forperson, forkvinde m.v. kan nu anvendes internt i kommunen i forbindelse med f.eks. byrådsdagsordener og skrivelser fra rådmænd til byrådet. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen

Inden for rådhusets mure er der nu frit valg, i forhold til at politikere med formandsposter kan vælge netop titlen som formand eller som forkvinde eller forperson.

Det har et byrådsflertal i Aarhus Kommune besluttet, mens Venstres, Dansk Folkepartis og Det Konservative Folkepartis byrådsgrupper ikke kunne tiltræde indstilling på byrådsmødet i onsdags.

Det var Det Radikale Venstre, som havde sat forslaget på byrådsdagsordenen med henblik på at forbedre ligesti...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere
Kan en sms få flere ledige i arbejde? Norddjurs Kommune gør forsøget
En daglig sms og en lille video kan måske hjælpe flere ledige i job i Norddjurs Kommune. Et nyt forsøg mellem kommunen og Aarhus Universitet sætter fokus på at styrke selvtilliden blandt de jobsøgende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her