Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

»Man kan sige, at det lige nu står 1-0 til mig«​

Dorte Drachmann har drevet butikken Juice Stop siden 1996. Hun har sagsøgt sin udlejer og vundet sagen, da hun mener, at den ikke har overholdt lejekontraktens betingelser, da den lod Starbucks flytte ind i 2016.

Aarhus Byret har givet Dorte Drachmann medhold i hendes sag mod Andelsboligforeningen Borgporten. Foto: Laura Bisgaard Krogh

På den brostensbelagte Badstuegade mellem Store Torv og Pustervig Torv i Latinerkvarteret ligger butikken Juice Stop.

Det har den gjort siden 1996, hvor butikkens indehaver Dorte Drachmann overtog lejemålet og lejekontrakt sin mor, Karen Drachmann.

Inden butikken blev et sted, hvor folk kan stille tørsten i friskpresset juice, havde moderen siden 1991 drevet sin ejendomsmæglervirksomhed i de beskedne lokaler.

Men da hun så sig nødsaget til at flytte i st...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Aftaler bør være aftaler på Aarhus Ø

Poul Stenbøg
Det er uacceptabelt, at kommunens Ø-administration mener, at bygherre og kommunen i fællesskab kan få et selvskabt indtægtstab godtgjort ved at bryde indgåede aftaler og uden videre tillade, at samtlige sidebygninger bliver på 14 etager og ikke syv som klausuleret i aftalerne med de eksisterende Lighthouse-bygninger.

Debat: Vil Gert Bjerregaard ødelægge Aarhus Havn?

Flemming Jessen
Kan Venstre da virkelig ikke forstå, at byens, erhvervslivets og havnens vækst hænger ubrydeligt sammen?
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her