Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

»Det var behæftet med meget stor usikkerhed«

Økonomidirektørs forventninger om en årlig gevinst på 200 mio. kr. til Aarhus Kommune ved en reform byggede på, at økonomer talte om det, og at det var nævnt i et udvalgsoplæg.

Peter Pedersen, økonomidirektør i Aarhus Kommune forklarer, hvorfor han forventede, at der ville komme en reform, som ville sikre kommunen millioner af kroner. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen

Når Aarhus Kommune skal ud i en sparerunde i de kommende år, skyldes det i høj grad, at politikerne og økonomerne tog fejl i deres forventning om, at en såkaldt udligningsreform ville komme i foråret og gå kommunens vej.

JP Aarhus har tidligere afdækket budgetsvipseren, og nu da byrådet i de kommende uger skal forhandle budgettet på plads og spare 224-241 mio. kr. årligt de næste fire år, har politikere i byrådet og økon...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.

Debat: V: Drop ny etape af letbanen

Bünyamin Simsek (V)
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her