Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

»Det er fedt at opleve, at folk tager ejerskab til det, vi laver«

Graffiti er ikke lige velset alle steder, men lige nu er det populært på Frederiks Allé, hvor festugegæsterne kan følge med, når fem gange fem meter store lærreder bliver taget under kunstnerisk behandling.

Den danske Jacoba er en af de få kvinder, der har markeret sig i kunsten at male med spraymaling. Hun blev inspireret til det, mens hun som ung boede i USA. Foto: Stine Rasmussen

Swet. I bar overkrop?

»Nej, det kan ikke passe, ikke kongen af dansk graffiti, King of Swing,« indvender Mads Fredberg, direktør for Galleri Grisk og under festugen stærkt optaget af at holde styr på graffiti - og street art-kunstnerne på Frederiks Allé i Byparken, en del af Aarhus Festuge.

Eller hvad man nu skal kalde det, når aftalen egentlig er, at malerne skal komme kl. 10 hver dag, men f.eks. Swet, der i det civile liv hedder William Hjorth, først li...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.

Debat: Politikerne er for uambitiøse

Bent Bjørn Møller Hansen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her