Annonce
JP Aarhus 20 år
Aarhus

Sejlsportscenter på charmeoffensiv

Under VM er der adgang forbudt for publikum i det nyåbnede sejlsportscenter, men i fremtiden holder centret sine 11,5 meter høje porte åbne for sejlerglade aarhusianere.

Thomas Capitani (tv.) og Hans Schou (th.) er begge stolte af, at det lykkedes at få byggeriet færdigt til VM i sejlsport. Foto: Andreas Bang

”USA”, ”España” og ”Belgium” er bare nogle af de nationer, hvis bogstaver pryder ryggen på de flere hundrede atleter, der onsdag middag er samlet under Aarhus Internationale Sejlsportscenters tag.

De er her egentlig ufrivilligt, da manglende blæst har gjort, at dagens løb indtil videre er aflyst. Selv om de hellere ville konkurrere på havet om guldmedaljer, må de lige nu nøjes med at tage sejren i et spil UNO i den såkaldte sejler...

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Man behandler da en ældre dame ordentligt, gør man ikke?

Michael Dohn Sørensen
De uheldige episoder var en kærkommen lejlighed. Der var jo igangsat en redningsplan, men den efterlader nu indtrykket af blot at være spil for galleriet.

Debat: Politikerne er for uambitiøse

Bent Bjørn Møller Hansen
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her