I nyrige klubber er trænere og spillere under et enormt pres

Manchester City er de seneste år blevet regnet blandt favoritterne til Champions League-titlen, men har hver gang skuffet. Holdet kan ifølge Michael Laudrup være tynget af presset fra klubbens ambitiøse ejere.

Dopingbekæmperens paradoksale opråb: Selv ikke den værste dopingsag berettiger en lynchende pøbel

Antidoping-agenturet Wadas første præsident, Dick Pound, fortryder ikke et eneste af sine hårde ord over for Wadas kritikere. Han mener, at kritikerne har en skjult dagsorden.

Djævlens advokat forsvarer 20 års antidopingkamp: »Politikerne troede, at doping var marihuana, kokain og heroin«

Verdens antidopingagentur, Wada, blev skabt i 1999 med IOC-medlem Dick Pound som første præsident. Lige siden har den canadiske jurist været en skarp kritiker, og han har ofte fået det sidste ord.

Dansk opfindelse skal forhindre tusindvis af idrætsskader

En specialdesignet tape skal forhindre den mest udbredte sportsskade i verden, men en mangeårig landsholdsfysioterapeut er skeptisk.

Efter russisk dopingskandale: Olympiske atleter kræver en skrappere kurs

Den nye organisation Global Athlete med OL-guldvinder Callum Skinner i front mener, at reaktionen på Ruslands systematiske dopingsnyd har været for slap.

Dansk trio kan få storklubbens træner fyret

Det virker måske »usandsynligt«, men tre danskere kan være med til at afgøre Chelsea-træneren Maurizio Sarris fremtid.

Gaffatape på ruderne og kylling stegt direkte på kogepladen: Men fodboldens kulturforskelle har »ekstremt mange fordele«

Kulturforskellene kan være voldsomme, når udenlandske spillere kommer til Superligaen. Men det har også været sundt for klubberne at prøve, siger en tidligere træner.

Nu kan den unge chef drikke øl og se bold uden dårlig samvittighed: »Da uvejret ramte, tvivlede jeg på, om jeg havde fat i det rigtige«

Et af Danmarks store trænertalenter traf en afgørende beslutning, da han for for lidt over et år siden tvivlede allermest på sig selv.

Derfor boede Yao i en kælder og sprintede mellem to havestole i hedebølgen: »Jeg har ikke givet afkald på så mange ting for at give op nu«

Fodbold har givet den 21-årige Yao Dieudonne et håb om en tilværelse, men samtidig tvunget ham til at give afkald på mere end de fleste gør i et helt liv. Nu er han på kontrakt i OB, men er måske allerede til sommer videre i karrieren - også selvom han skal efterlade sin familie..

Indblik

Superligaens udlændinge: Hvorfor er nogle udlændinge populære - og hvorfor er der ingen fra Italien eller Tyrkiet?

Mens der strømmer svenskere, nordmænd, nigerianere og ghanesere ind i Superligaen, er der nærmest aldrig italienere eller tyrkere i de danske klubber.

Husker du VAR fra VM? Snart kan videoteknologien blive en del af Superligaen

Divisionsforeningen håber på at indføre VAR i Superligaen fra sæsonen 2020/2021, men en tidligere dansk topdommer er ikke ubetinget optimist.

For to måneder siden var han useriøs: Nu er han hovedperson i et forandret Manchester United

Manchester Uniteds Jesse Lingard tog et længere tilløb til sin debut end de fleste andre. Tirsdag aften løber han på banen på Old Trafford i den første 1/8-finale i Champions League mod Paris Saint Germain.

Har den kompromisløse tysker ret i, at unge danskere får alt for meget foræret?

De samme ting, der gør Danmark til et vidunderligt land, kan være et problem i forhold til at udvikle dansk fodbold, mener Alexander Zorniger. Den tyske Brøndby-træner erkender samtidig, at tiden i Danmark har ændret ham som træner og person.

Har europamesteren ret i sin hårde kritik af dopingtest? »Det er forfærdeligt. Alarmen burde være gået«

»Alarmen burde være gået«, mener europamester i cykling. Anti Doping Danmark kæmper for at sikre, at danske atleter ikke får nogle »sikre« perioder uden at blive testet for doping.

Mest Læste
 1. 1
  Hvem lytter med i hjemmet? Da Sascha Lund Elsberg havde talt om dyre ure med sin kæreste, fik hun reklamer om det på Instagram
  Google Home var sidste års julegavehit i Elgiganten. Spørgsmålet er, om den digitale assistent kun lytter med, når ...
 1. 2
  Trump om kaffemilliardær: »Howard Schultz har ikke rygrad til at deltage i præsidentkapløbet«
  Milliardæren Howard Schultz er klar til at bruge store penge på en kampagne som uafhængig kandidat i 2020. Det ...
 1. 3
  Mads Thorstensen står nøgen frem på tv: »Det eneste minus er, at jeg har børn, som kan komme til at se det«
  TV 2 Zulus nye datingprogram rummer både underholdning og public service, forklarer kanalchefen. Han håber, at ...

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her