Tyskland efter krigen: »Ruindynger blev anbragt på fortovet og gaderne renset så samvittighedsfuldt, at brostenene glinsede«

Tyskerne stod for et økonomisk mirakel efter krigen. Men det havde moralske omkostninger, minder en ny bog om.

Han satte livet på spil for Danmark blandt verdens farligste terroristledere: Nu vil PET fratage ham en ret, som alle andre borgere har

Morten Storms arbejdsskadesag afdækker et dilemma, hvor situationen for den tidligere PET-agent og PET selv er uholdbar, lyder det fra politikere og uafhængige jurister.

Vin: Dyre dråber ved flodens hjørne

Viognier kan gøre det godt i Californien, men det er kun her i det nordlige Rhône, den når de rigtige resultater.

28-årig tog fusen på alle: Efter et vildt liv i overhalingsbanen må hun nu nøjes med vand fremfor boblende champagne

Russiskfødt kvinde slog sig i den grad løs i New Yorks jetset, hvor hun hæmningsløst gav den som stenrig millionærarving men hun prydede sig med lånte fjer.

Muslimsk valgobservatør: Vi har selv været med til at skabe monsteret

Paludan har måske ret, når han kalder de 53 muslimske lande for »lortelande«, fordi deres tilstande er virkelig til at lukke op og skide i.

Netbutik drejer nøglen om pga. klimaet: »Jeg kan ikke klare dobbeltmoral, og det kan min partner godt forstå«

Den 65-årige Poul Steen har besluttet at lukke sin netbutik, og det er ikke pga. manglende kunder, men af hensyn til klimaet siger han.

Krisen begyndte, da han besvimede bag rattet med 120 km/t: »Han var tydeligvis bange for at finde døde børn på bagsædet«

Hvad er meningen med livet, hvis man er fængslet til sin seng med hovedpine? Sådan tænkte håndboldspilleren Chris Jørgensen efter en bilulykke, der sendte ham i hans livs krise. Og fremtiden? Tirsdag aften får han et svar.

Ejner Stutemeyer dummede sig, da han deltog i en konkurrence: Så sendte han ca. 200 spammails videre

Teleselskaber, energiselskaber og långivere risikerer politianmeldelse, hvis de ikke holder op med at spamme forbrugere med uanmodede henvendelser via affiliate-netværk.

Krudttønden ved Den Persiske Golf er tæt på at eksplodere

Sabotage mod fire tankskibe øger spændingerne i Den Persiske Golf. USA og Iran skærper tonen mod hinanden. Eksperter taler åbent om regulær krig.

Mest Læste
 1. 1
  Udsigt til 40.000 kr. i startløn: Men hvorfor uddanner universiteterne så ikke flere, der kan det samme som Thor Olesen?
  En række uddannelser afviser op mod 8 af 10 kvalificerede ansøgere, selv om arbejdsgiverne nærmest står i kø for ...
 1. 2
  Dødelig virus sender chokbølger gennem verdensmarkedet
  Svinepest spreder sig som en steppebrand i Asien og får fødevarepriserne til at stige i resten af ...
 1. 3
  Pensioneret lærer: Elever uden dannelse eller pli er nu blevet så gamle, at de stiller op til Folketinget. Gud nåde og trøste os
  Det er de gyldne løfters tid, og det gør det ikke lettere at finde ud af, hvem man skal stemme på.
Indblik

Netshoppere sender tøj retur i stor stil: Populær netbutiks gebyr kan brede sig

De store netbutikker, der sælger tøj, oplever, at halvdelen af varerne kommer retur. Derfor risikerer netshoppere at skulle betale et gebyr for fragt.

Jakob Ellemann-Jensen: »Jeg har fået flere dødstrusler og vrede mails ved at sige, at jeg elsker bacon, end da jeg forsvarede smykkeloven på Al-Jazeera«

Hvor lang tid tager det en fødevareminister at hænge en valgplakat op i en mast? Klokken 12.00 gik startskuddet til ophængning af valgplakater landet over. På Strøget i Aarhus var der kamp til stregen om de bedste pladser.

Det her er den bedste lille SUV lige nu - plads, komfort og sikkerhed er helt i top

Den nye Volkwagen T-Cross fås fra 200.000 kr., og til den pris får man plads, sikkerhed og rimelig komfort til hele familien.

DF angriber S: »Mette Frederiksen rokker nu ved fundamentet under den stramme udlændingepolitik, og det viser, at det aldrig har været hjerteblod«

DF og Venstre kritiserer opblødning fra Mette Frederiksen. SF jubler derimod over udsigten til forbedringer for børnene.

Analyse: Paludan har tippet hele den udlændingepolitiske balancestang

Kritikken af S's udlændingepolitik drukner i snakken om deportationer. Ingen bryder sig om lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan, men oppositionen kan ikke dy sig.

Overblik
Erhverv
Google vil ikke længere give kinesiske Huawei den fulde version af Android – hvad betyder det?
USA’s fortsatte handelskrig mod Kina har nu spredt sig til det globale marked for smartphones. Kinesiske Huawei får ikke længere adgang til Android-systemet, som vi kender det, og det kan blive en alvorlig forhindring på det danske marked.