Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Genåbning mod syd: 10 ting, du skal opleve i Slesvig-Holsten

Tysklands nordligste delstat, der også er en af de tyndest befolkede i landet, er klar til at tage imod danske turister, når grænsen åbner 15. juni. Tysklands-eksperten Jytte Flamsholt guider her til 10 steder, der er åbne og værd at besøge lige nu.

Konditionstræning blev set som den hellige gral, men det er ved at ændre sig

Muskelopbygning mindsker risikoen for kræft, øger hjernekapaciteten og øger kalorieforbrændingen – måske er muskler endda bedre for dig end kredsløbstræning.

Restaurantanmeldelse: Luksushygge i vandkanten

AOC’s lillesøster er måske snarere en luksuriøs lillebror.

Tv-værten Peter Ingemann: »Jeg klapper i hænderne over, at side 9-pigerne står frem og står ved sig selv«

Peter Ingemann nægter at tilhøre den sidste generation, der kan finde ud af at folde en avis og høre en sjofel vittighed uden at gå i spåner. I sine tv-programmer dyrker han en kønnet bramfrihed.

Nedtælling til midnat: Hemmeligt referat viser, hvad der blev sagt bag lukkede døre, da historisk lov gik igennem

Støj stod ind ad vinduerne, mailsystemer gik ned, og en minister gav under lukket samråd en forklaring, som eksperter i dag betegner som problematisk. Et hårdt presset Folketing fik mindre end 24 timer til at vedtage en ekstremt kompleks hastelov med de mest vidtgående tiltag siden Besættelsen.

Pandemiens sorte svane kan koste Trump genvalget til Det Hvide Hus

Donald Trump er ikke den første amerikanske præsident, der står over for uforudsete og katastrofale udfordringer i kampen for genvalg.

»Hvor mange grimme ord må jeg bruge?« Mavefornemmelser og værtshusslagsmål i Folketinget

Den begrænsede grænseåbning udløser blot fornyet kritik. Normaliseringen af Danmark gør det sværere og sværere at forklare den ulogiske logik. Men der er én ting, regeringen frygter endnu mere.

Op hver nat: Ny behandling hjælper de hårdest ramte gennem mandesygdom

Forstørret prostata er en mandfolkesygdom, som rammer 60 pct. over 60 år. Ikke alle kan hjælpes med operation, men nu giver en ny behandling den gruppe hjælp. Men det koster.

Pludselig blev stemningen akavet: »Du er jo lige på vej ind i en MeToo-ting«

Afskaf kønsopdelte cpr-numre, fjern hr. og fru i Folketinget, og lad for guds skyld være med at sige »damerne først«. Interview med en af kvindesagens veteraner, historiker Jytte Larsen.

Mest Læste
 1. 1
  Ejendomsmæglere sætter sig på både købere og sælgere
  Flere boligkøbere vælger at få rådgivning af en købermægler – i mange tilfælde i stedet for en advokat.
 1. 2
  Markedsværdi på 4 mia. kr.: The Beckhams er rigere end den britiske kongefamilie
  David og Victoria Beckham udgør tilsammen en kæmpeforretning. Nu har David Beckham indledt et nyt kapitel ...
 1. 3
  Anerkendt maler og dumt svin: Medrivende portræt af en amoralsk kunstner
  Carl Fischer var en dygtig og anerkendt maler, men tilsyneladende et ret ubehageligt bekendtskab. Malene ...
Indblik

Bestyrelsesformand: Fredericia Teater var ikke en veldrevet virksomhed

Hele Danmarks musicalteater gik konkurs i marts, og kreditorer har gjort krav for 64 mio. kr. Tidligere bestyrelsesformand for teatret Gitte Lillelund Bech er ikke i tvivl om, at bestyrelsen har levet op til sit ansvar med at føre kontrol med teatrets økonomi.

Fem uopklarede drab: Var der en seriemorder på spil?

I løbet af otte måneder blev der i København i 1989/90 begået seks kvindedrab, der har flere lighedspunkter. Kun et af dem er opklaret, og det skete først 20 år efter drabet.

Hyænemad: Spis hele dyret – og få glæde af al collagen i din mad

Så er der dømt snask på de nysprittede hænder: Nemlig mad, der kan gnaves, knuskes og slikkes op og forsyne kroppen med det vigtige protein collagen, som ellers var lige ved at forsvinde ud af vores moderne måder at spise på.

USA eksporterede dem til hele verden: Nu er mange af dem døende

Shoppingmalls var engang et spinnende motorrum i det amerikanske forbrugersamfund. Nu er mange af dem døende, og coronakrisen har skubbet dem et skridt nærmere graven.

Europas genåbning: Disse lande tager imod turister lige nu

Siden corona for alvor indtog Europa i marts måned, har flere landes regeringer besluttet at lukke grænserne enten helt eller delvist. De seneste uger er nogle af dem begyndt at lempe restriktionerne og åbne op igen. Her er nyt fra populære rejsemål.

Overblik