Vi er særlig hårdt ramt: Hvorfor regner det altid lige der, hvor jeg bor?

Det eneste, vi ved med sikkerhed om vejret i Danmark, er, at det kommer til at regne lige om lidt, lige der, hvor vi bor.

Barndomserindringer ridser i lakken på berømt musikerfamilie

Stridigheder i søskendeflokken kan ofte være betændte at tale om. I sin nye bog "Store Børn" fortæller Elisabeth Gjerluff Nielsen om sine barndomserindringer.

Fra “få et job” til “skab et job”: »Som kontanthjælpsmodtager kan man sagtens blive iværksætter«

Som en del af de danske frikommuneforsøg har Aalborg Kommune fået tilladelse til at yde mikrolån til kontanthjælpsmodtagere og andre langtidsledige, så de kan etablere egen virksomhed.

Fra studenterhue til steroider og fængselsdom på otte år: »Fuldgyldige rockere stod hver fredag og lørdag i bar overkrop og trænede, mens de hørte heavy metal«

Det begyndte med styrketræning tilsat anabole steroider i gymnasietiden. I dag er han 35 år, impotent og afsoner en fængselsdom på otte år.

»For almindelige mennesker er der ingen kære mor«: Sygemeldt borgmester har serveret på venindes kro

Under sin sygemelding med fuld løn har Ninna Hedeager Olsen, teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, serveret på Thunø Kro, fortæller gæster til Jyllands-Posten. Kroen er drevet af hendes veninde.

Hjemmegående husmor i Aarhus-forstad har flere følgere end Danmarks ukronede bloggerdronning

I Aarhus-forstaden Lystrup bor en hjemmegående husmor, der hver dag giver sine mere end 300.000 følgere boliginspiration fra sit hjem.

Vinens psykologi: Derfor smager vin dårligere på dine dårlige dage

I podcasten 'Hvad drikker Lillelund?' tager vært og vinanmelder Niels Lillelund lytterne med ind i små og store afkroge af vinens verden.

Massakren, der ikke er glemt: 11 modstandsfolk blev snydt af en dansk stikker

I august 1944 blev 11 danske modstandsfolk i alderen fra 21 til 33 år under en fangetransport koldblodigt skudt ned ved landsbyen Rorup på Midtsjælland.

»Jeg kunne, uden at belaste min økonomi, låne min søn pengene. Men jeg har sagt nej«

En mor vil ikke låne sin søn 120.000 kr., fordi hun er imod, at der er penge mellem børn og deres forældre. Han må i stedet tage et dyrt banklån. Nu spørger hun psykolog Sus Desirée, om hun er for uretfærdig.

Mest Læste
 1. 1
  Han hyldede terrorangreb i Manchester, Paris og Bruxelles: Nu vil briterne ikke vide af ham
  Canada udtrykker skuffelse over, at briterne har ”eksporteret” ansvaret for en IS-kriger over Atlanterhavet.
 1. 2
  Nyt fra et af verdens største musiknavne: Karakterløs verdensstjerne
  Taylor Swift kæmper for pladsen på poppens trone med alt fra knasende sprøde hits til homo-solidaritet. ...
 1. 3
  En far tager kvalitetstid fra ekskone: »Han spørger ikke mig, men er pludselig online med drengene. Det er frustrerende«
  En mor frygter, at både hendes eksmand og hendes to drenge vil blive vrede på hende, hvis hun forbyder dem at ...
Indblik

Dagens første tanke: Hvilken vin skal jeg have i aften?

Nogle dage er den første tanke, der slår vinanmelder Niels Lillelund, hvad han skal have at spise til aftensmad, og hvilken vin han skal have til. Vinen er en essentiel ...

Efter pres fra Kina: Tøjfirmaer undskylder på stribe

Flere virksomheder kom i denne uge med undskyldninger til Kina, efter at de undlod at betegne Hongkong, Macao og Taiwan som kinesiske.

Venstres Mads Fuglede: »Højskolerne kan godt skrue lidt ned for kurserne og lidt op for Grundtvig«

Vi kan takke højskolerne for, at de danske bønder blev dannede, og at vi kom til at opfatte os selv som ét folk. Men har vi stadig brug for dem, og er der brug for en ny grundtvigsk vækkelse?

Han kører i en sort Mercedes C 220: Hvorfor er det et problem for Jonatan Spang, at han har tjent mange penge?

Komikeren Jonatan Spang har haft masser af succes i sin karriere. Det har betydet masser af penge på bankkontoen. Han erkender, at det er et klart tabu for ham at have flere penge end andre.

Test af leverpostej: »Man kan godt tænke, om verden virkelig har brug for så mange typer leverpostej«

Begge Jyllands-Postens smagsdommere elsker en god leverpostejmad, men kun én af de seks postejer i testen imponerede dem for alvor.

Overblik