Podcast: Martin Kongstad skriver roman om problematisk forhold mellem far og søn: »Jeg har aldrig fået min fars anerkendelse«

Forfatter og madanmelder Martin Kongstad snakker i et nyt afsnit af Frøkjær & forfatterne om sin nye roman ”Kokken der holdt op med at rødme”.

Sådan kan et lyst sind føre til en sundere krop

Et lyst sind kan føre til fysiske forandringer i kroppen. Det kan endog bidrage til, at man lever længere.

Mureren fra Syrien blev boligplaceret: Fire år efter cykler han stadig forgæves med sit cv under armen

En ny undersøgelse viser, at flygtninge får en højere beskæftigelse, hvis de placeres i en kommune med gunstige beskæftigelsesvilkår.

Han sagde nej til at male kronprinsen: Men da han fik frie hænder, sagde han ja, og fra dag 1 var de dus

Kasper Eistrup havde mange nære samtaler med kronprinsen undervejs i den kunstneriske proces.

Dét siger han ikke i flæng: »Det er måske den bedste dessert, jeg har smagt«

Lillelund overgiver sig fuldt og helt til restauranten i Københavns gamle toldbygning. Den chilenske troldmand Damian Quintana blander sit hjemlands fremragende køkken med ny nordisk gastronomi.

Grundtvig var ikke i tvivl. Støjberg heller ikke: Men hvor langt kan regeringen gå?

Allerede før grundloven blev til, har dens bestemmelse om ret til offentlig forsørgelse været genstand for ophedet samfundsdebat. Og nu spøger paragraffen i de afgørende forhandlinger mellem regeringen og Dansk Folkeparti om næste års finanslov.

Livstruet uden at vide det: »Jeg anede jo ikke, at jeg gik rundt med en tikkende bombe i maven«

Én af 25 mænd på 65 år har en udposning på hovedpulsåren i maven, og risikoen for at dø, hvis den brister, er markant høj. Jørgen Ove Hansen er taknemmelig for, at hans enorme udposning blev opdaget i tide. Screeningsdebatten blusser atter op.

Luksus til 7 mio.: Her er kæmpebilen, der kun kører tre-fire af herhjemme

Cullinan er en naturlig udvikling af Rolls-Royce, lyder det fra luksusmærket. Foreløbig er der solgt tre-fire eksemplarer af den enorme SUV til 6-7 mio. kr. herhjemme.

»Er der noget, som jeg overser, hvis jeg tager springet ud i en affære?«

En mand er træt af, at hans kone ikke vil dyrke sex. Han har et behov, som han ikke får dækket. Nu spørger han psykolog Sus Desirée, om han kan tillade sig at gå bag sin kones ryg for at indlede en affære for at få stillet sit fysiske behov.

Mest Læste
 1. 1
  Derfor er manglende opsparing et større problem nu
  Vejen til boligmarkedet er blevet mere besværlig for de mange danskere uden opsparing.
 1. 2
  Vejbyggeri med konsekvenser: Megaprojekter ændrer Jordens overflade og truer dyrelivet
  Verden over gør nye veje, jernbaner, dæmninger og elledninger indhug i hidtil uberørte områder. Det har ...
 1. 3
  Brexit-løgnen afsløret: Nu skal der ryddes op i London og EU
  Såvel brexit som præsidenterne Trump i Washington og Putin i Moskva bidrager til en voksende fornemmelse af, at ...
Indblik

Den store andetest: Billigt er godt, men det bedste koster ekstra

Husk at tage dig god tid, når der er and i ovnen. Ellers (æ)nder det galt, lyder rådet fra chefkokken til årets andetest i Jyllands-Posten, hvor en enkelt and fik smagsdommerne helt op at flyve.

Så har man set det med: Mænd på knæ efter en billet til en faderfigur

For mange af tidens unge mænd er den canadiske psykolog Jordan B. Peterson lige dele lede- og rockstjerne. Det stod klart, da mandeoraklet i denne uge indtog København.

Juleøl 2018: Guide til den perfekte makker til julemaden

Med mindst 300 forskellige flasker på markedet er det svært at bevare overblikket i trængslen af juleøl. Jyllands-Posten hjælper dig på vej og anmelder 20 af julens øl.

Ekstrem varme: Forklaringen skal måske findes dybt nede i Atlanterhavet

Store dele af den nordlige halvkugle har oplevet rekordvarme i sommerens løb. Spørgsmålet er, om det skyldes, at mennesket har skabt uorden i de havstrømme, der stabiliserer vejret.

Hooligan-ekspert efter uge med optøjer: Det handler i stigende grad om folk, der kører langt ud i en skov for at få og uddele tæsk

Politikerne gør klar til at straffe dem hårdere, mens en politiformand har lagt op til fodboldkampe uden tilskuere efter en skandaleramt søndag. Men hvad driver fodboldbøllerne til at blive ved med at lave ballade – og hvordan kan man stoppe dem uden at skade andre fodboldfans?

Overblik
Erhverv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her