• For abonnenter

Fra Hirtshals til Lyon med sans for kokkekonkurrencer

30 år fredag: Jeppe Foldager er en del af den gastronomiske rejse, som hele Danmark har været på – og så laver han Danmarks bedste hotdog.

Artiklens øverste billede
Jeppe Foldager kan både lave vinderhotdogs og gourmetmad i verdensklasse. Arkivfoto: Per Folkver/Polfoto

Der er på alle måder langt fra Hirtshals til Lyon, men det er kun en af de mange rejser, Jeppe Foldager har foretaget i sit liv.

Han er en af de mest fremtrædende danske kokke, der har del i det, der kan kaldes den gastronomiske revolution i Danmark, og det er ikke ret mange år siden, en karriere som hans ville have været nærmest

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.