Slagsmålet med en soldat tændte modstandsmanden: Et skrig glemmer han aldrig

I 25 år tav Gustav Holmberg om sine oplevelser under Anden Verdenskrig. Nogle af oplevelserne er han stadig ikke færdig med at bearbejde. 4. maj møder han op til mindehøjtidelighed som en af de sidste nulevende frihedskæmpere.

”Not Fast but Furious”, "Vinderholdet" og "Cykelmusketererne" dyster på jernhesten

Aktuelt portræt: Jo flere, desto bedre. I IT-virksomheden BEC lokker medarbejderne hinanden til at hoppe på cyklen, når kampagnen ”Vi Cykler Til Arbejde” indledes onsdag.

Komponisten, der får snefnug til at danse

Aktuelt portræt: Hans Abrahamsen kan omsætte naturens stemninger til poetiske klange. Fredag får han Léonie Sonnings Musikpris for sine værker, som glæder lyttere i mange lande.

Guide i 60 meters højde: Folk glemmer deres højdeskræk

Aktuelt portræt: Foråret er med lyse aftener og god sigtbarhed en oplagt årstid til at opleve den imponerende udsigt på bridgewalking over Den gamle Lillebæltsbro.

Han gør danmarkshistorien levende i Den Gamle By

Aktuelt portræt: Gæsterne kan i påsken i Den Gamle By i Aarhus møde skuespilleren Mikkel Stubbe Teglbjærg, levendegør forskellige historiske karakterer.

Den kyniske ridder trækker verdens serie-fans til skærmene

Aktuelt portræt: Seerne har enorme forventninger til skuespiller Nikolaj Coster-Waldaus præstationer som ridderen Jaime Lannister i ottende og sidste sæson af HBO-serien ”Game of Thrones”.

Afskedssalut fra trafikekspert gennem 40 år: Politikerne lider af et snoreklipper-syndrom

Aktuelt portræt: Danske politikere modarbejder hinanden i stedet for at lave en fælles plan for fremtidens trafik, mener trafikingeniøren Svend Tøfting, der er på vej mod pension.

Mest Læste
 1. 1
  Udsigt til 40.000 kr. i startløn: Men hvorfor uddanner universiteterne så ikke flere, der kan det samme som Thor Olesen?
  En række uddannelser afviser op mod 8 af 10 kvalificerede ansøgere, selv om arbejdsgiverne nærmest står i kø for ...
 1. 2
  Det store sundhedssvigt: »Jeg græd og tiggede i telefonen og konfronterede lægerne med, at de tilsidesatte retningslinjerne«
  Efter Lene Schnoor-Jørgensen som 34-årig blev behandlet for en særlig bøvlet og aggressiv form for ...
 1. 3
  Analyse: Der var ét simpelt spørgsmål, Mette Frederiksen ikke fik svaret på
  Analyse: Valgkampens anden duel mellem statsministeren og S-formand Mette Frederiksen gav et indblik i en ...
Redaktionen anbefaler