»Det er ikke nemt at være politiker, uanset hvor det er henne«

Den tidligere canadiske borgmester Pierre Kary er det nyeste medlem i den konservative gruppe i Roskilde Byråd. Dermed tager han endnu et skridt i en lokalpolitisk karriere, der ikke har været som flest.

Ny havnedirektør med passion for Aarhus

Havnens fremtid: Vi kan ikke drive et velfærdssamfund på, at vi alle sidder og drikke caffe latte, siger Thomas Haber Borch, nyudpeget havnedirektør i Aarhus. Han vil bevare og udvikle arbejdspladserne på havnen.

Som barn lavede Signe Fabricius koreografi i søvne

Dansende forbrydere: På Betty Nansen Teatret har koreografen Signe Fabricius omdannet den amerikanske legende om Bonnie og Clyde til en danseforestilling, der får premiere torsdag aften. Dansefortællinger fortjener et større publikum, mener hun.

Hun lærer nye fædre at knytte bånd til deres børn

I Frederiksholm Kirke i København er sognepræst Helene Ferslev med til at lede et nyt samtaleforløb, hvor kommende fædre udveksler erfaringer om glæder og udfordringer ved deres nye livssituation.

Han er far til fem, plejefar for fire og har »verdens bedste job«

Formanden for fagforeningen Plejefamiliernes Landsforening er rørt over statsministerens nytårstale, som satte ord på det, som han kæmper for.

Hun vandt både EM- og VM-guld, men til nytår viskes tavlen ren

Mit 2019: Laser Radial-sejleren Anne-Marie Rindoms jagt på flere medaljer i OL-året 2020 går ind.

Mit 2019 – Margrethe Vestager: »Sagt helt fredsommeligt, så vil jeg hellere leve med min familie, end jeg vil leve fra dem«

Mit 2019: Margrethe Vestager blev i 2019 genvalgt til posten som EU's konkurrencekommissær, var spidskandidat som ny formand for EU-kommissionen og endte med posten som én af tre ledende næstformænd med særskilt ansvar for det digitale EU. Og så fejrede hun 25 års ægteskab med sin mand.

Mit 2019: Rane Willerslev har droppet »det sædvanlige tudefjæs«

Mit 2019: I det forgangne år har direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, lært, at det er værd at kæmpe for noget. Uanset om det gælder klima eller kajaksejlads.

Mest Læste
 1. 1
  Netflix-rival: Danskerne skal vænne sig til dyrere streaming
  De massive investeringer i streamingtjenester vil føre til stigende abonnementspriser, bebuder ...
 1. 2
  Allers topchef blev indkaldt fredag, men forudså ikke sin egen fyring
  Lars Sander Matjeka ville have præsenteret en storstilet plan i pressen for at foregribe Aller Medias ...
 1. 3
  Ny »overfrakke« i Venstre: Styringen af folketingsgruppen er gået for vidt
  Pilen peger på den såkaldte L-bande i Venstre, hvor finansordfører Troels Lund Poulsen spiller en afgørende rolle.
Redaktionen anbefaler

»Når der var homoseksuelle i medierne, var de døde af aids«

Mit 2019: Den 42-årige skuespiller Jakob Fauerby gjorde sig bemærket i det forgangne år, da han sammen med danseren Silas Holst var det første par i TV2-underholdningsprogrammet, "Vild med dans", som dansede med én af samme køn.

»For sulan, og så videre«

Professor Lene Tanggard er den nye rektor for Designskolen Kolding. Skolen får en leder med mange jern i ilden og en evne til at ærgre sig et øjeblik og så komme videre i programmet.

»I nytårskoncertens tradition med at fjolle ligger et dybtfølt behov for at peppe den mørke tid op«

Velkommen nyt år: Andrea Pellegrini glæder sig til at fyre sit indre krudt af, når hun står på scenen som sangsolist ved en række nytårskoncerter sammen med Randers Kammerorkester.

Fra Folketinget til tøsefilm og bibellæsning

Mit 2019: Martin Henriksen mistede i 2019 sit sæde i Folketinget sammen med 20 andre fra Dansk Folkeparti. Han har pludselig fået meget mere tid i hverdagen. Den del passer ham godt, men en ting er også sikkert: Han er ikke færdig med politik.

»Der er vildt meget at hente i naturen – også i de kolde måneder«

Mod lysere tider: Som vært på foreningen Natur Returs vintersolhvervstur inviterer Line Beck lørdag alle interesserede med på en gåtur gennem Riis Skov og ned til stranden, hvor der bliver bål, sang og rum til refleksion.