Har du styr på adventskransen? Her er en håndfuld stensikre bud på julehygge

Om to uger går det løs med advent. Her får du nogle bud på en smuk adventskrans til indendørs brug og to nemme adventsopstillinger i haven.

Solceller skal give ny energi til bilerne

Kia-Hyundai satser stort på indbyggede solceller, som skal give mere energi til bilerne. Ekspert mener dog, at effekt af solceller er forholdsvis beskeden.

Årets Bil 1993: Dengang en ny Mazda var en af årets helt store overraskelser

Mazda er et af de mindre bilmærker herhjemme, men sådan har det ikke altid været. I begyndelsen af 1990'erne lå Mazda notorisk i toppen af salgslisterne, og en ny 626 blev Årets Bil i Danmark 1993.

Den lille franskmand sluger vejbump, som var de delikatesser

Den forbedrede Citroën C4 Cactus har klassens mest komfortable affjedring og er typisk fransk på så mange måder, at nissen i visse tilfælde flytter med.

»Min mand har brug for at dyrke meget sport, men skal det virkelig ske på familiens bekostning?«

Et par har svært ved at få ægteskab, børn og fritidsinteresser til at fungere fornuftigt sammen. Psykolog Sus Desirée opfordrer bl.a. parret til at tegne nogle lagkager.

Vi har langt flere indbrud end Norge, Sverige og Tyskland, men: Sådan stopper du tyven

I vintermørket har indbrudstyven ideelle arbejdsvilkår. Men én ting bekymrer ham mere end noget andet – at blive opdaget af mennesker. To eksperter fortæller, hvordan du i bedste ”Alene hjemme”-stil lægger forhindringer ud.

Den elegante svensker er Businessbilen 2019

Den nye Volvo V60 er kåret til Businessbilen 2019 af to motorjournalister, syv professionelle bilister og en fysioterapeut.

Derfor blev disse ni biler ikke årets firmabil: For lidt plads, overmodigt design og høje priser

Tre var tæt på, og seks var langt fra, da dommerkomiteen sendte ni biler hjem med uforrettet sag ved Businessbilen 2019.

Arkitekttegnet boligdrøm: »Her gemmer vi os ikke bag ligusterhækken«

Marianne Lundbøl og Ole Stoffer bor i et arkitekttegnet hus i Grenå, som de selv har bygget færdigt, da de overtog det som råhus for to år siden. De nyder stedets pionerånd, hvor man har et tæt naboskab og ikke gemmer sig bag hver sin hæk.

»Man kan godt tale om årgangshør, ligesom man taler om årgangsvine«

Den 59-årige væver Karin Carlander er på toppen af sin karriere. Hun er certificeret Master of Linen med sine hørtekstiler til bolign, japanerne er vilde med hendes nordiske stil, og nu indgår hun et samarbejde med Silkeborg Uldspinderi. For hør er ikke bare hør for hende.

Opfrisket koreansk minibil: Gedigen, velkørende og rummelig, men prisen altså

Hyundai har givet miniklassebilen i20 et mindre, men klædeligt løft. Prisen er dog ikke decideret lav, medmindre du skal have automatgear.

Dét siger han ikke i flæng: »Det er måske den bedste dessert, jeg har smagt«

Lillelund overgiver sig fuldt og helt til restauranten i Københavns gamle toldbygning. Den chilenske troldmand Damian Quintana blander sit hjemlands fremragende køkken med ny nordisk gastronomi.

To kraftkarle lægger arm: Den elegante slår den brutale

En moderne familiebil kan godt have præstationer som en sportsvogn. Vi tester en klassisk stationcar og en moderne SUV – begge med barsk udstråling.

Årets Bil 1992: Den franske folkevogn, der var elsket for manglen på særheder

Citroën ZX var en ganske ordinær, men dog velkørende og rummelig bil i Golf-klassen. Derfor blev den Årets Bil i Danmark 1992.

Mest Læste
 1. 1
  Kollegerne grinede af hans sang, men han fik masser af succes
  De andre medlemmer af Depeche Mode brød sig ikke om den sang, han havde skrevet til bandets andet album. Siden ...
 1. 2
  Han blev gradvist dårligere til at lytte: Succes skaber dumme svin
  Hvad sker der med et menneske, der mister jordforbindelsen? Martin Kongstad er aktuel med en bog om at ...
 1. 3
  Låsesmeden har fået nok: »Det er noget svineri, at jeg skal være kassekredit for de store«
  Torben Klindt er vred over, at det er små virksomheder, der skal agere kassekredit for store virksomheder, der har ...

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her