Apokalyptisk teater: Underholdende dramatik om samfundet før og efter ragnarok

De to enaktere i forestillingen ”Katastrofen sker i pausen” på Aarhus Teater er velskrevet og underholdende præapokalyptisk og postapokalyptisk dramatik af og med afgangsstuderende fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.

Uambitiøse tekster og håbløse melodier i en jævnt underholdende Odense Sommerrevy

Selv om ”Odense Sommerrevy 2019” holder sig særdeles aktuel, og selv om de medvirkende er et rutineret stjernehold af revyskuespillere, så trækker teksterne og musikken hele revyoplevelsen ned.

Finanstragedie: Teater Nordkrafts groteske ”OW Bunker” gør finanskrisen forståelig

Med forestillingen ”OW Bunker” gør Teater Nordkraft finanskrisen forståelig igennem en genfortælling af det aalborgensiske OW Bunkers tragiske historie.

Meningsløse mennesker: ”Efter tiden” på Teater Grob skildrer en alt for nær fremtid

I Kirstine K. Høgsbros absurde, skræmmende og komiske forestilling ”Efter tiden” møder vi nogle af de sidste mennesker, der stadig har en lille smule empati, følelsesliv og tankevirksomhed tilbage.

Overmoderniseret: Instruktørens idéer falder til jorden i ”Figaros bryllup”

Selv om det ikke er Mozart, så er det stadig en klassiker. Komedien ”Figaros bryllup” opsættes på Aalborg Teater i en underholdende version, der desværre for desperat forsøger at være relevant for et moderne publikum.

Kultmusical: Stemningen i salen til ”The Rocky Horror Show” er forestillingens højdepunkt

Som musical imponerer Aarhus Teaters ”The Rocky Horror Show” os ikke, men Jacob Madsen Kvols’ karakteristiske Frank-N-Furter og hele kultstemningen omkring forestillingen gør musicaloplevelsen både herlig og særlig.

Fjorten fulde skuespillere: Det Kongelige Teaters ”De fulde” er glemt i morgen

Den russiske dramatiker Ivan Vyrypajev har skrevet et intelligent stykke med noget på hjerte, men skuespillernes fuldskabsskuespil tager opmærksomheden, og budskaberne ender i glemmebogen.

Alene på børneværelset: ”Mr. Marmalade” er en sjov og dramatisk forestilling om ensomhed

Det er ikke for børn, når vi besøger børneværelset hos den fireårige Lucy. Hun har vænnet sig til ensomheden, og efterhånden er hendes usynlige venner mere familie end hendes fraværende mor.

Lasse Rimmers kærlighedscomedy: Mere bevægende end morsomt

De bevægende, personlige bekendelser overskygger delvist de skarpe jokes i Lasse Rimmers nye onemanshow ”Færre end 3”, hvor kærligheden og hans nuværende forhold er omdrejningspunktet.

Indblik

Teater om Dong-salget: Hvad er egentlig det bedste for Danmark?

Mød blandt andre kong Schur, troldkejser Poulsen og pensionskassernes skatmester i Henrik Szklanys oplysende og underholdende satire ”CoryDONG” om salget af Dong Energy til Goldman Sachs.

Musicalen ”Flashdance” fejler: Det er bare ikke godt nok!

Det giver ikke mening at hylde al det talent, der er samlet på scenen i ”Flashdance The Musical”, fordi de desværre slet ikke kan hamle op med det sjusk, der omgiver hele opsætningen.

Fem stjerner til Østergaards cirkus: Smadremanden er ikke glad, men det er alle andre

Som cirkusdirektør i det nu 20 år gamle Zirkus Nemo præsenterer Søren Østergaard en forestilling, der sagtens kan bide skeer med de klassiske cirkusser og varietéer her i landet.

Overgreb for åbent tæppe: Til sidst bliver det modbydeligt at overvære. Men skal vi bryde ind?

Ville du bryde ind, hvis du var vidne til et overgreb? Det ville de fleste af os nok tænke om os selv.

Metamunter musicaltragedie om tissetrang og vandmangel

Vil vi helst leve i nuet eller være i live i morgen? Sådan spørger Fredericia Teater i sin oversættelse af den slapstickagtigt underholdende musicalsatire ”Urinetown”.

Mest Læste
 1. 1
  Udsigt til 40.000 kr. i startløn: Men hvorfor uddanner universiteterne så ikke flere, der kan det samme som Thor Olesen?
  En række uddannelser afviser op mod 8 af 10 kvalificerede ansøgere, selv om arbejdsgiverne nærmest står i kø for ...
 1. 2
  Åge Hareide har sendt et vigtigt budskab til vragede spillere: Også til ham, der har afvist at træne sammen med landsholdet
  Landstræner Åge Hareide nedtonede sin uenighed med en tilbagevendt profil, mens en vraget spiller har afvist at ...
 1. 3
  Analyse: Der var ét simpelt spørgsmål, Mette Frederiksen ikke fik svaret på
  Analyse: Valgkampens anden duel mellem statsministeren og S-formand Mette Frederiksen gav et indblik i en ...