Arbejdernes skure og adelens slotte har den samme funktion

En udstilling, der fokuserer på drømmen om det gode liv, er nået til Kunstcentret Silkeborg Bad, hvor man får et indblik i sommerlandets arkitektoniske mangfoldighed.

Kunstneren døde, og fødselsdagsudstillingen blev til en fremragende mindeudstilling

Poul Winther satte i levende live alternative aftryk på de klassiske traditioner i kunsten. Nu mindes han i en fremragende udstilling på Vendsyssel Kunstmuseum.

Tror man, at kunstneren rammer forbi skiven, tager man fejl

I sine nyeste værker fremstiller Jes Fomsgaard et univers, der fremstår ildevarslende tæt på den industrielle og aktuelle virkelighed.

Elmgreen & Dragset misforstår helt og aldeles Hammershøi

Med deres nye udstilling på Statens Museum for Kunst leverer Elmgreen & Dragset en gigantisk, men også fascinerende fejllæsning af Vilhelm Hammershøi.

Sarkastisk underholdning i skrøbeligt materiale

John Moran er på flere måder en usædvanlig og refererende glaskunstner, hvilket man nu kan opleve på hans første udstilling i Danmark på Glasmuseet i Ebeltoft.

Kunstakademiet: ”Afgang 2019” er en god årgang

”Afgang 2019” viser en årgang af akademielever, som er mere personlige, frodige og følelsesmæssigt engagerede end længe set.

Morgendagens potentialer er ifølge udstilling på Aros dragende og fascinerende

Man bør indregne masser af tid og tålmodighed, hvis man vil opleve udstillingen "Tomorrow is the Question" på Aros. Til gengæld er det en god investering.

Alle sider af Wiliam Skotte Olsens kunstneriske livsværk vises i Herning

Kunstmuseet Heart i Herning folder hippieanarkisten Wiliam Skotte Olsens liv og værk ud i kraft af en omfattende og kompetent beskrivende udstilling.

Ægget er blot én af mange former på ny udstilling i Aalborg

Sophia Kalkau inviterer på Kunsten i Aalborg indenfor i et sfærisk univers, som man kan tolke på eller blot befinde sig i.

Udstilling på Holstebro Kunstmuseum stiller spørgsmål, hvad angår Jordens implicitte fremtid

I et meditativt og ganske smukt udstillingsforløb på Holstebro Kunstmuseum kan man søge tilflugt fra hverdagens trivialiteter og samtidigt blive tilskyndet til at tænke.

Indblik

Formidabel udstilling på Louisiana: Derfor kan vi ikke undvære kunst

Den schweiziske kunstner Pipilotti Rist bevæger og overrumpler.

Norsk arkitekt indtager Utzon Center og Nordjylland

Siden Jørn Utzon tegnede det ikoniske operahus i Sydney, har nordisk arkitektur spillet en global rolle. Utzon Center i Aalborg fokuserer nu på en norsk stjernearkitekt.

Jens Birkemose i en strøm af farve og en fortælling om kunstneren som voyeur

Museum Jorn i Silkeborg viser, at Jens Birkemoses kunstneriske løbebane er præget af et sprudlende engagement samt opgør med tabuer og forventninger.

Det drypper med tyresæd på Gl. Strand

Et figurativt maleri af landbrugets avlsarbejde er et af mange højdepunkter på en ny udstilling fra et sandt drømmehold af danske kunstnere.

Fremragende udstilling: En af danske billedhuggeres bedste

Statens Museum for Kunsts udstilling demonstrerer, at Sonja Ferlov Mancoba er én af Danmarks bedste skulptører til alle tider.

Mest Læste
 1. 1
  Udsigt til 40.000 kr. i startløn: Men hvorfor uddanner universiteterne så ikke flere, der kan det samme som Thor Olesen?
  En række uddannelser afviser op mod 8 af 10 kvalificerede ansøgere, selv om arbejdsgiverne nærmest står i kø for ...
 1. 2
  Dødelig virus sender chokbølger gennem verdensmarkedet
  Svinepest spreder sig som en steppebrand i Asien og får fødevarepriserne til at stige i resten af ...
 1. 3
  Pensioneret lærer: Elever uden dannelse eller pli er nu blevet så gamle, at de stiller op til Folketinget. Gud nåde og trøste os
  Det er de gyldne løfters tid, og det gør det ikke lettere at finde ud af, hvem man skal stemme på.