Kommentar: Alle politiske karrierer ender i tårer

Angela Merkels politiske liv ser ud til at være i frit fald. Hendes skæbne er tæt forbundet med Tysklands, og alene derfor kalder det på et hørligt snøft.

Så svækkede er vi: Vi kan ikke engang skræmme måger og duer væk fra vores restauranter

Intet er som før. Jo, amerikanerne er stadig lidt latterlige, og vi er stadigvæk bange for russerne. For vi forstår dem ikke, men fornemmer, at de forstår os. Især vores svagheder.

Ulla Terkelsen: Politikerne er ikke blevet sjovere, og de læser færre digte

Restauranten Gay Hussar, der nu skal lukke, var et interessant sted med besatte, intense mennesker. Det humoristiske, ofte litterære samtaleniveau var meget højt.

Kommentar: EU skal genopfinde sig selv, hvis unionen ikke skal falde fra hinanden

Den aktuelle italienske krise fik den polske EU-formand, Donald Tusk, til at slå fast, at EU er der for borgernes skyld! Tænk engang!

Ulla Terkelsen: Der er blev truttet i trompeten for en ny generation af kongelige

Det kan ikke skade sammenhængskraften i Danmark, at en 50-årig løber rundt i landet og får et jublende følge af folk med sig, der gerne vil være sundere og gerne vil være det sammen.

Ulla T.: Jeg husker tydeligt tiden før, aborten blev givet fri. Nu skal irerne stemme om det

Abort er en forbrydelse imod ”livets hellighed”, som katolikkerne opfatter det. Imod livet selv. Det er denne sidste og mægtige kirkemur, der kan vælte den 25. maj.

Ulla Terkelsens verden

Ulla Terkelsen (f. 1944) har været korrespondent i årtier og er kendt for sin store viden og gennemslagskraft på skærmen. I sin klumme i Jyllands-Posten skriver hun om den verden, vi lever i.

Premium Tophistorier

Det skete i Danmark

Herbert Pundik forudser, at den jødiske saga i Danmark slutter i løbet af to til tre generationer.

Vi har ikke ligestilling endnu: Det er helt skævt, nu må mændene til!

Løsningen kunne også være at tilbyde mændene to måneders barsel oveni kvindens.

Problemer på motorvejene: Vi taber gods og kører dyr ned som aldrig før

På fire år er antallet af akutte hændelser på statens veje steget med 60 pct., viser en rapport. Dansk Industri håber, at myndighederne med et pilotprojekt vil blive bedre til at få ryddet vejene ved uheld.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her