Kommentar: Kvinden med mere end ni liv

Theresa May er ikke en del af krænkelseskulturen. Hun knokler ukrænket videre med det umulige projekt, som det er at tilfredsstille alle parter i det labyrintiske, sammenfiltrede EU-drama.

Ulla Terkelsen: Jeg måtte nynne ”On The Road Again” for at redde min sjæl og føle luft under vingerne

Det er sikkert helt fint med alle de EU-bygninger og institutioner. Naturligvis. Fred i vor tid! Det er bare ikke en verden, jeg føler mig specielt vel til rette i. For mange djøf'ere og for få banjospillere.

Ulla Terkelsen: Hvorfor finder uroen sted i en tid, hvor vi har det økonomisk godt?

I dag er der stor vrede mange steder på trods af rigdom og national ro.

Kommentar: Endelig får Europa sin vilje med USA

I årevis råbte europæerne ”Yankee, go home”. Nu gør de det, så burde vi så ikke være glade i stedet for at kritisere Trump?

Ulla T. i Hviderusland: Jeg måtte drikke vodka som psykisk og fysisk rensevæske

Til julebasarerne for udlandsdanskere er vi blandt ligestillede, vi er i den nationale niche, hvor alt forstås og underforstås uden yderligere forklaringer.

Vejen til succes? Thatcher, May og Merkel studerede alle naturvidenskab

Thatcher, May og Merkel var ikke rødstrømper: De gik efter og fik magten, fremfor at holde taler om kvinder.

Ulla Terkelsen: Merkel er politisk førtidspensionist - Macron er europæer med stort E

Macron lancerede et modangreb imod vore dages populister og nationalister. Eller hvad vi nu kalder dem.

Ulla Terkelsen: Amerikanerne skændtes altså også før Trump

Vi får se, om Trump er et midlertidigt korrektiv til en folkefjern, arrogant elite, og om hans barske ændring af den politiske tone i det store demokrati er kommet for at blive.

Endelig fik jeg besøgt Trieste: Her er man ingen steder og alle steder samtidigt

Europæiske uvejr har gang på gang blæst ind over Trieste.

Ulla Terkelsen: Hverken pris, kvalitet eller tjenerne i Danmark er som hos de sydeuropæiske restauranter

Danskerne er ved at blive ligesom sydeuropæerne i deres spisevaner – men restauranterne er desværre ikke altid som i Sydeuropa.

Ulla Terkelsens verden

Ulla Terkelsen (f. 1944) har været korrespondent i årtier og er kendt for sin store viden og gennemslagskraft på skærmen. I sin klumme i Jyllands-Posten skriver hun om den verden, vi lever i.

Premium Tophistorier

Han levede som vicevært og krimiforfatter: Italiens gamle terrorister har gemt sig, men for Battisti sluttede flugten brat

»I dag viser vi hele verden, at ingen kan undslippe det italienske retsvæsen,« sagde landets justitsminister, Alfonso Bonafede, efter anholdelsen og udleveringen af den tidligere venstrefløjsterrorist Cesare Battisti.

De unge blev sat på plads, men så løb Federer ind i en græsk gud

I et omskifteligt opgør misbrugte Federer 12 breakchancer og er derfor snart forhenværende Australian Open-mester.

Nikoline Nehm var kun 16 år, da hun forlod sine forældre: »Jeg tog toget kl. 10 om aftenen med alle mine ting i ikeaposer«

Eksperter mener, at unge, der flytter hjemmefra i en tidlig alder, trives dårligere end andre unge, og at de er bagud på point, allerede inden de rigtigt er kommet i gang med livet. Nikoline Nehm var 16 år, da hun flyttede hjemmefra, og hun har siden kæmpet med ensomhed og med at styre sin økonomi.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her