Tænketanken

Martin Ågerup, direktør for den borgerlig-liberale tænketank Cepos, beskriver uden omsvøb samfundets og velfærdsstatens store udfordringer og peger på kontroversielle løsninger og reformer ud fra en grundfæstet overbevisning om, at øget personlig frihed, ansvarlighed og privat initiativ er vejen frem.

Premium Tophistorier

Presset Novozymes-boss afslører snart sin storstilede plan

Enzymkoncernen må nok engang sande, at udefrakommende faktorer rammer forretningen. Topchefen nærmer sig afslutningen på den storstilede strategiplan, der skal genskabe væksten i forretningen.

Udfordret PostNord hiver overskud hjem - forstå hvorfor på to minutter

Den nordiske postkoncern, der udfordres af faldende brevmængder, lægger millioner på bundlinjen i første kvartal. Den danske forretning halter stadig.

Legos blindskrift-klodser kommer ikke til salg

I første omgang vil det være danske, tyske, franske og amerikanske blinde børn, der skal lære punktskrift med Lego-klodser. MEn i sidste ende er det målet et nå hele kloden rundt.

Lego-fond kaster millionbeløb i klodser til blinde

Lego Fonden investerer tocifret millionbeløb i Lego-klodser med punktskrift. Det skal på sigt udbrede kendskabet til punktskrift over hele verden.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her