Kommentar: Fra Det Radikale Venstre til Den Radikale Midte?

Martin Lidegaard opfordrer os alle sammen til at mødes i midten. Men Det Radikale Venstre er med sin eftergivenhed i indvandringsspørgsmålet ikke længere i nærheden af midten i dansk politik.

Jamen så fat det dog, EU: De nationale identiteter eksisterer og går ikke væk

Det gælder for EU om at tage Viktor Orbán og tidens andre ”populistiske” signaler alvorligt og demokratisere, demokratisere – lukke de ydre grænser og demokratisere.

Kommentar: Man kan ikke bygge en national identitet på mangfoldighed

Vi må fremme den fælles nationale kultur, og vi må anvende politiske strategier til dette formål, at assimilere alle tilkomne til denne identitet.

Kommentar: Islændingene – så få, så pæne og langt væk – kæmper mod den globale fascisme

Havde det ikke været for den danske flåde, var Island utvivlsomt gledet ind i det britiske imperium, og så havde der ikke været meget tilbage af den islandske egenart.

Vi lever i en identitetsbesat tid – vi har brug for dannelse og rødder

De fælles værdier er alvorligt svækkede, i stedet handler det om den personlige identitet. Ingen ved rigtigt, hvad det er, men alle må have en.

Somme tider må man spørge sig, om vi ikke lever i den åndssvageste tid af alle

I det 20. århundrede begyndte den en nedadgående spiral, der endte i anarki.

Taarnet

Henrik Jensen er historiker og forfatter til en række debatskabende bøger som ”Ofrets århundrede” og ”Det faderløse samfund”.

Han er en velgørende karsk samfundsdebattør helt i sin egen stil, der ofte med effekt taler den etablerede mening midt imod i eksistentielle spørgsmål.

Premium Tophistorier

Ugandas flygtningepolitik kan påvirke, hvor mange flygtninge der når til Europa

Danmark er interesseret i at støtte Ugandas unikke flygtningepolitik. Den kan nemlig være med til at afhjælpe migrantstrømmene mod Europa, mener en ekspert.

Arven efter Reagan og Gorbatjov smuldrer: »Menneskeheden trues nu af totalt kaos på atomvåbenområdet«

USA beskylder Rusland for at have udviklet et nyt hemmeligt atommissil og overtræde aftalen om mellemdistanceraketter.

Nærmest lydløs superbil: Motorlyden er kunstig, men alt andet er dirrende autentisk i BMW i8

BMW i8 Roadster er et interessant forsøg på at lave en moderne og fremtidsrettet superbil. Hvis man ser bort fra vanskelig ind- og udstigning, er bilen som ingen andre på markedet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her