Kommentar: Somme tider må man spørge sig, om vi ikke lever i den åndssvageste tid af alle

I det 20. århundrede begyndte den en nedadgående spiral, der endte i anarki.

Kommentar: Merkel er Europas problem – ikke Trump

Manglende vilje til at betale for eget forsvar er symbolsk for en manglende vilje/evne til at beskytte Europas grænser effektivt mod migrationen, selvom EU i 2015 fik et vink med en vognstang.

Kommentar: En tvingende nødvendighed af borgerlige dyder

Demokratiet er i krise, og især mange unge så gerne et mere autoritært system. Hvis den udvikling skal vendes, kræver det et dannelsesprojekt, der gør op med migkulturen.

Taarnet

Henrik Jensen er historiker og forfatter til en række debatskabende bøger som ”Ofrets århundrede” og ”Det faderløse samfund”.

Han er en velgørende karsk samfundsdebattør helt i sin egen stil, der ofte med effekt taler den etablerede mening midt imod i eksistentielle spørgsmål.

Premium Tophistorier

Manden bag omstridt bog: Vi mangler en debat om meningen med livet

Professor emeritus Ove Kaj Pedersen har skrevet en ny bog med et bud på, hvordan vi redder konkurrencestaten ud af sin krise.

Fiskedøden i Jylland har atter skabt debat om landmændenes marker: »Det er en helt forfejlet kritik, der er kommet fra flere kanter«

Landbrug & Fødevarer mener, at landbruget er blevet udsat for en forfejlet kritik, efter at et pludseligt iltsvind resulterede i fiskedød i Jyllands næststørste sø.

Pensionist fik en klam mail: Betal 7.000 dollars, eller en pornovideo bliver sendt videre

Mange danskere bliver udsat for digital afpresning. Forbrugerrådet Tænk og politiet har i de seneste uger fået masser af henvendelser. Betal ikke, lyder rådet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her