Kommentar: Den nationale historie skulle nødigt blive til noget, der er som strøget efter med et strygejern

Socialdemokraterne gik til kamp mod historieløsheden og endte med urimeligt at blive beskyldt for at ville ”kapre historien”.

Kommentar: Er Klaus Riskær værdig til Folketinget?

Skal seks års ubetinget fængsel for groft mandatsvig, skyldnersvig og bedrageri med ret og rimelighed kunne veksles til et sæde i Folketinget?

Kommentar: Politikerne har for travlt med at fodre opinionen og blive genvalgt

Problemet ved at gøre sundhedsvæsenet til kampzone i et valg er, at partierne overbyder hinanden med "patientrettigheder".

Kommentar: Måske trænger vi til at minde hinanden om, at livet er livsfarligt

At man »da skal have, hvad man har ret til« er blevet det dyreste motto i velfærdssamfundet.

Europa er mere ved at gå under end USA

Det er Europa, der er i opløsning, ikke USA. Vesten er ikke længere den enhed, Vesten engang var, og USA er ved at skibe Europa af. Vi skal finde ud af at klare os selv.

Taarnet

Henrik Jensen er historiker og forfatter til en række debatskabende bøger som ”Ofrets århundrede” og ”Det faderløse samfund”.

Han er en velgørende karsk samfundsdebattør helt i sin egen stil, der ofte med effekt taler den etablerede mening midt imod i eksistentielle spørgsmål.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her