Hvad betyder "between jobs"? Skriv det, som det er, hvis du er blevet fyret

Det kan undre, at folk fortager sig alle mulige sproglige krumspring for at skjule en fyring. Som alle ved alle det alligevel.

Kommentar: Danskernes intellekt krymper uden den diversitet, der kommer til os udefra

Det er forældet, forkert og decideret upassende at blive ved med at tale om ”race”. Danmark skal have diversitet, ellers krymper vores intellekt, og det gør os til et fattigere samfund.

Kommentar: Der er for langt mellem snapsene i folkekirken

Det kan være enormt givende at gå i kirke. Men også vildt kedeligt. Folkekirken kunne have godt af at leve på markedsvilkår, så man i højere grad var opmærksom på, hvor, hvornår og hvordan folk kan bruge kirken.

Straight talk

Soulaima Gourani har været ansat i it-industrien (herunder HP, Microsoft, Maersk Data) siden slutningen af 90’erne og frem til 2007. Siden har hun arbejdet som bestyrelsesmedlem, foredragsholder og rådgiver for en lang række virksomheder, herunder globale it-virksomheder om trends og tendenser, forbrugere, salg og service. Hun er særligt optaget af, hvem vi skal leve af i fremtiden. Hun driver sine fire virksomheder fra Palo Alto, Californien, hvor hun bor med sin familie.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.