Kommentar: Hvis folk vil spise kød, må det ske i deres fritid og for eget budget

Det ville give så meget mening, hvis alle offentlige kantiner, organisationer, frokostordninger og institutioner helt stoppede med at servere kød (og fisk).

Jeg vejede 45 kg eller mindre: Min spiseforstyrrelse var en reaktion på en kaotisk ungdom

Jeg var en af de minimum 75.000 danskere, der har en spiseforstyrrelse.

Vi har ikke ligestilling endnu: Det er helt skævt, nu må mændene til!

Løsningen kunne også være at tilbyde mændene to måneders barsel oveni kvindens.

To fluer med et smæk: Lad unge lære ensomme ældre at bruge it

Når kun 13 pct. af de 75-89-årige er rustet til at bruge internettet, så synes jeg, at vi svigter Danmark, danskerne, vores fremtid og vores livskvalitet.

Du kan ikke spå erhvervslivets vindere!

Det kan være virkelig svært at spotte morgendagens vindere, fordi der som regel er en afgørende x-faktor, som det kan være svært at se.

Straight talk

Soulaima Gourani har været ansat i it-industrien (herunder HP, Microsoft, Maersk Data) siden slutningen af 90’erne og frem til 2007. Siden har hun arbejdet som bestyrelsesmedlem, foredragsholder og rådgiver for en lang række virksomheder, herunder globale it-virksomheder om trends og tendenser, forbrugere, salg og service. Hun er særligt optaget af, hvem vi skal leve af i fremtiden. Hun driver sine fire virksomheder fra Palo Alto, Californien, hvor hun bor med sin familie.

Premium Tophistorier

Manden bag omstridt bog: Vi mangler en debat om meningen med livet

Professor emeritus Ove Kaj Pedersen har skrevet en ny bog med et bud på, hvordan vi redder konkurrencestaten ud af sin krise.

Fiskedøden i Jylland har atter skabt debat om landmændenes marker: »Det er en helt forfejlet kritik, der er kommet fra flere kanter«

Landbrug & Fødevarer mener, at landbruget er blevet udsat for en forfejlet kritik, efter at et pludseligt iltsvind resulterede i fiskedød i Jyllands næststørste sø.

Pensionist fik en klam mail: Betal 7.000 dollars, eller en pornovideo bliver sendt videre

Mange danskere bliver udsat for digital afpresning. Forbrugerrådet Tænk og politiet har i de seneste uger fået masser af henvendelser. Betal ikke, lyder rådet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her