Manden anno 2019: En rigtig mand tager vare på sin familie

Nogle tror, at kvinden var hjemmegående til og med 1950’erne for så at blive befriet af rødstrømperne, og så er den ligestillingshistorie skrevet. Sådan var det ikke.

Identitetspolitik og nultolerance: En mand havde set det komme, og hans navn er Ziehe

Der er det problem med moderne krænkelsespolitikker, at de drejer sig om en sansning, som leder til en følelse.

Kommentar: FN-pagten er mere af det, der i forvejen er galt med immigrationspolitikken

Med Marrakesh 2-aftalen ser det ud til, at Danmark risikerer at åbne en ladeport endnu engang – nu krydret med pressecensur, der gør, at vi helst ikke må tale om det

Kommentar: Sådan bliver resultatet af det kommende valg

Når danskerne kun kan vælge mellem snaps og snaps, så tænker de, at man da godt lige kunne prøve den nye der, der har et pift af lakrids, i stedet for den, man har drukket de seneste fire år.

Børnehavegenerationen leder stadig: Er der en voksen til stede?

Alle vil anerkendes, men ingen vil have ansvar.

Stop med idiotisk at hylde digitaliseringen: Kig i stedet på den absolut grænseoverskridende dataindsamling

Det skal være borgeren, der afgør, om der afgives samtykke til, at dennes data må benyttes, i hvilket omfang og med præcist hvilket formål.

Mellem stat og stue

Camilla-Dorthea Bundgaard (f. 1982) er cand.ling.merc., stud.theol. og ekstern lektor. Hun beskæftiger sig med livet, som det udspiller sig mellem stat og stue og har debatteret flittigt i de etablerede medier siden 2010. Især er hun optaget af det moderne liv, velfærdsstatens tragik, åndslivet, køn og ligestilling. Generelt er hun uimponeret af tiden, vi lever i, men optimistisk på fremtidens vegne.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her