T-shirt og cowboybukser med huller: »Jeg er nok en af de der bonderøve, som modepolitiet burde anholde«

Den danske fotomodel Helena Christensen blev skældt huden fuld af en “modeekspert“, fordi hun i en alder 50 år havde taget et sort blondekorset på. Hun ligner en bordelmutter i en provinsby, lød det.

Månelanding og Bigfoot: Mine børn lærer tvivlsomme sandheder i klasseværelserne. Skal jeg grine eller græde?

Min datters lærer synes, at der er noget uldent ved månelandingen, og min søns ditto har hørt, at der er nogen, der synes, at bestemte kolossale fodspor mest sandsynligt tilhører Bigfoot. Men burde jeg ikke kunne forvente, at den slags ikke trænger sig ind i undervisningen?

Handymanden fik en legeplads: Haven blev en byggeplads, og et skur er blevet til mange

Åh, at være gift med en handymand. Håndværkertypen, for hvem ingen opgave er for stor, og som har sin helt egen idé om, hvad der skal bygges hvornår og hvordan.

Kulturjournalist overvejer navneforandring: »Hej, du taler med Rasmus Palludan fra Jyllands-Posten … ikke ham fra Stram Kurs«

Jyllands-Postens kulturjournalist, Rasmus Palludan, deler – et ”l” i efternavnet fraregnet – navn med stifteren af Stram Kurs. Og livet med en forhadt dobbeltgænger har fået ham til at overveje navneforandring.

En klimasynders bekendelser: Jeg blev chokeret over svineriet i Nepal, men jeg er selv meget værre

Et af verdens smukkeste lande er ved at drukne i affald. Det er trist, men inden man bliver for hellig, så skulle man måske tjekke sit eget personlige svineri-regnskab.

Mine venner er begyndt at dø

Mit hjertes slag minder mig om, at jeg stadig lever. Slagene gør mig lykkelig, de gør mig bange, holder mig vågen, de er den største forudanelse om de kommende hændelser og prøvelser.

Søndagstanker: Glem superligaens købeklubber og fusionsforetagender. Fodboldkulturen lever allerstærkest i 2. division

Hvad gør en melankolsk permanostalgiker med et hjerte for det smukke spil og en intens afsky for Don Ø og hans ligemænd? Han tager til divisionsbold, og han er ikke alene.

Nu er han død: »Det første, jeg lærte om kærlighed, lærte jeg af Dylan fra Beverly Hills«

I sidste uge døde min første store kærlighed. Luke Perry, der spillede den mystiske, flotte og lidt farlige Dylan McKay i den ultimative 1990’er-ungdomsserie, døde ganske uventet af et slagtilfælde, der sendte verden – og mig – på den anden ende.

Sociale medier Laudrup-finter min hjerne: »Jeg flyder bare døsigt med i en accelererende strøm af røv og Ronaldo«

Jeg føler mig manipuleret af algoritmerne, der serverer indhold for mig på Instagram, og det giver mig algoritmisk anger. Hvad sker der?

Søndagstanker

Søndagstanker er en klumme om hverdagen og livet på godt og ondt. Søndagstanker skrives på skift at Jyllands-Postens klummeskribenter.

Gammelfar på job: Orker du at arbejde til du bliver 75?

Jeg må ærligt talt tilstå, at det ville slå mig lidt ud af kurs, hvis jeg først kunne komme på pension som 75-årig.