Kommentar: Kan nogle få ateister virkelig true hele folkekirken?

For en umiddelbar betragtning kan det forekomme lettere paranoidt, at medlemmer af en forening med over 4 mio. tvangsindmeldte medlemmer reagerer så voldsomt mod en lille forening med omkring 800 frivilligt indmeldte.

Kommentar: Snart bliver det forbudt at tale hårdt til børn

Justitsministerens forslag om forbud mod stuearrest er et skridt på vejen mod forældres totale umyndiggørelse i opdragelsen af egne børn.

Kommentar: Majestæten holdt en tale – og sagde ingenting

Hver eneste nytårsaftenpræcis klokken 18.00 sidder angiveligt over 2 mio. danskere klar ved tv-skærme for at høre, hvad ...

Kommentar: Folketingets lov om peberspray er første skridt ad en meget farlig sti

Vedtagelsen af denne lovændring er tankeløs og varsler uhyggelige perspektiver. Hvadbehager? Er den ikke tankeløs?

Skyggen

Tage Clausen har været ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten siden 1977 og beskæftiget sig med talrige områder inden det journalistiske fag, blandt andet som forbrugerredaktør og som informationschef.

Han har desuden været tillidsmand, medlem af Dansk Journalistforbunds Hovedbestyrelse og gennem12 år medlem af Pressenævnet.

Skribenten er bredt allroundorienteret, hvilket præger emnevalget.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her