Sexliv

Jakob Olrik er klummeskribent i Jyllands-Postens kvindemagasin Viva, hvor han skriver om sexliv og parforhold. Forholdet mellem kønnene sættes til debat, og han giver ideer til, hvordan kvinder og mænd bedre kan nå hinanden. Han er uddannet sexolog og kan desuden skrive fatter, foredragsholder og debattør på visitkortet.

Premium Tophistorier

En morderisk barnepige gjorde hende til præsidentens særlige rådgiver

Efter blot to romaner var Leïla Slimani en litterær superstjerne med så stærk en stemme, at Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, hyrede hende til sit diplomati for at fremme fransk litteratur og sprog. Jyllands-Posten har mødt den fransk-marokkanske Goncourt-vinder.

Musen startede det hele: Men Mickey og Minnie er nu kun kransekagefigurer, mens andre har taget over

Minnie Too! Mickey Mouses 90-års fødselsdag fejres i dag over hele verden. Men hvad med hans udkårne? Hun er født samme dag, og uden hende havde Mickey ikke været den samme.

Solceller skal give ny energi til bilerne

Kia-Hyundai satser stort på indbyggede solceller, som skal give mere energi til bilerne. Ekspert mener dog, at effekt af solceller er forholdsvis beskeden.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her