Kommentar: Stjernejournalisten snød og svindlede. Men er det kun et éngangstilfælde?

En berømt journalist på Europas største nyhedsmagasin, Der Spiegel, er afsløret som digter og bedrager. Hvad kan medierne lære?

Kommentar: Vi skal fra staternes Europa til folkenes Europa, ellers kan det gå grueligt galt

Europæerne har vigtigere ting at beskæftige sig med end et til dels uregerligt Storbritannien.

I Frankrig råder et nådeløst socialt hierarki: Derfor ser vi ikke Gule Veste i Tyskland

Benzinen er lige så dyr i Tyskland som i Frankrig. Men kun i Frankrig går De Gule Veste i aktion. Hvorfor?

Kommentar: Højre og venstre bytter plads i det politiske spektrum

Den klassiske opdeling i højre- og venstrefløj krakelerer. Højrefløjen overtager mange af venstrefløjens mærkesager, inkl. den sociale protest.

Meget taler for, at brexit-krisen følges op af en krise om Italien

La Dolce Vita for andre folks penge mod det hårde slid i dit ansigts sved. Italiens gældskrise handler ikke kun om penge.

Set udefra

Jørn Mikkelsen er i dag sikkerhedspolitisk korrespondent og klummeskribent. Jørn Mikkelsen var i 14 år en del af Jyllands-Postens chefredaktion. Fra 2008-2016 var hans ansvarshavende chefredaktør. Jørn Mikkelsen har  tidligere været korrespondent i Tyskland for både Berlingske og Jyllands-Posten. I 1996-1997 var han JP’s udlandsredaktør, inden han blev udnævnt til ledende redaktionschef.

Premium Tophistorier

Han levede som vicevært og krimiforfatter: Italiens gamle terrorister har gemt sig, men for Battisti sluttede flugten brat

»I dag viser vi hele verden, at ingen kan undslippe det italienske retsvæsen,« sagde landets justitsminister, Alfonso Bonafede, efter anholdelsen og udleveringen af den tidligere venstrefløjsterrorist Cesare Battisti.

De unge blev sat på plads, men så løb Federer ind i en græsk gud

I et omskifteligt opgør misbrugte Federer 12 breakchancer og er derfor snart forhenværende Australian Open-mester.

Nikoline Nehm var kun 16 år, da hun forlod sine forældre: »Jeg tog toget kl. 10 om aftenen med alle mine ting i ikeaposer«

Eksperter mener, at unge, der flytter hjemmefra i en tidlig alder, trives dårligere end andre unge, og at de er bagud på point, allerede inden de rigtigt er kommet i gang med livet. Nikoline Nehm var 16 år, da hun flyttede hjemmefra, og hun har siden kæmpet med ensomhed og med at styre sin økonomi.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her