Kommentar: Når en vittighed om et tredje køn udløser moralsk storalarm

Et forsøg på at være lidt sjov på et karnevalsmøde gik helt galt for Tysklands måske næste kansler. Der er grænser for komikken, når det handler om køn.

Kommentar: Europa kan ikke bare vente på, at Trump går over af sig selv

Det kan være et helt andet USA, der kommer ud på den anden side efter præsident Trump. Det bør Europa tage bestik af allerede nu.

Kommentar: Trump og Putin kan få en gammel, iskold debat til at blusse op igen

USA og Rusland har opsagt deres aftale om mellemdistanceraketter. Truer nu en genopførelse af 1980’ernes vilde fredskamp i Europa?

Kommentar: Hvornår går en politiker fra at være populær til at være populist?

Tidens store skældsord er populist. Men alle politikere vil gerne være folkelige.

Han opfylder det ældgamle krav: Hører man venstrefløjen klappe højt ad præsident Trump?

Præsident Trump trækker USA ud og hjem, præcis som venstrefløjen har krævet, siden slagordet »US Go Home« blev opfundet.

Stjernejournalisten snød og svindlede. Men er det kun et éngangstilfælde?

En berømt journalist på Europas største nyhedsmagasin, Der Spiegel, er afsløret som digter og bedrager. Hvad kan medierne lære?

Set udefra

Jørn Mikkelsen er i dag sikkerhedspolitisk korrespondent og klummeskribent. Jørn Mikkelsen var i 14 år en del af Jyllands-Postens chefredaktion. Fra 2008-2016 var hans ansvarshavende chefredaktør. Jørn Mikkelsen har  tidligere været korrespondent i Tyskland for både Berlingske og Jyllands-Posten. I 1996-1997 var han JP’s udlandsredaktør, inden han blev udnævnt til ledende redaktionschef.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her