Dobbeltmoralen længe leve: Det er sjældent kønt, når nogen bliver begravet levende

I sit udgangspunkt er hyldesten til den snart pensionerede Andy Murray ganske prisværdig, men den er for længst blevet både hysterisk og hyklerisk.

Årets Sportsnavn 2018: En kold skulder siger alt om Wozniacki – på den gode og respektindgydende måde

Caroline Wozniacki er Årets Sportsnavn 2018. Fortjent og sikkert langt fra sidste markering fra tennisveteranen.

Så skal Årets Sportsnavn 2018 kåres: Vinder forløseren, fornyeren eller fortrængeren?

Valgren, Harder og Wozniacki står tilbage som kandidater til den fine pris. Alle tre har deres særlige kvalitet.

DBU-fyring minder om ”Halløj på badehotellet”: For let blot at skyde på manden, der intet anede om fodbold

Claus Bretton-Meyer er fortid i Dansk Boldspil-Union. Møgsager gjorde den administrerende direktør udsat, men fyringen har flere lag.

EM i kvindehåndbold: Det gik ikke så galt som frygtet – det gik langt værre

Samtlige aktører omkring kvindelandsholdet har et kæmpe ansvar for ydmygelserne i en slutrunde, der kan ende med det dårligste resultat for Danmark i 10 år. En fyring af landstræner Klavs Bruun Jørgensen vil dog ikke være nogen mirakelkur.

Dansk nedsmeltning til EM i kvindehåndbold: Hvor var vildskaben dog henne?

Landsholdet har gjort det mere end svært for sig selv at nå EM-semifinalen.

Kan EM 2020 glippe med disse modstanderhold? Favoritterne, de overkommelige, de spøjse og de chokerende ringe

Danmark kan nærmest ikke undgå at komme med til EM 2020, som desværre kan blive endnu en kedelig omgang.

I min verden må Hareide gerne følges med Messi og Federer

Trods en sløj afslutning med 0-0 mod Irland og lange skygger fra en pinlig konflikt har fodboldlandsholdet bevæget sig i den rigtige retning i 2018.

Årets Sportsnavn 2018: I år er der desværre endnu mere grund til at hylde de danske enere

Også 2018 har budt på store idrætspræstationer, som kandiderer til prisen som Årets Sportsnavn. De danske atleter har dog vundet færre VM-medaljer i OL-disciplinerne.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Thomas Møller stillet skarpt på sportens verden og skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger. Klummerne skal sætte sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst og skal derved skabe både eftertanke og debat. Thomas Møller Kristensen skriver om hændelserne på banen, om det politiske spil udenfor og leverer sin uforbeholdne holdning til begge felter. Hvad fortæller det skete om tilstandene i dansk sport? Hvordan kan det forstås i en etisk og moralsk sammenhæng? Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning – læserne skal forvente en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Thomas Møller Kristensen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2018. Indtil da havde han været sportsjournalist samme sted siden 2001 og er blandt andet blevet kåret til Årets Sportsjournalist i 2010.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her