Alligevel færdig? Det er på flere niveauer trist, at Wozniacki nu stiller nye spørgsmål ved sin egen udløbsdato

Bag facaden er Caroline Wozniacki åbenbart så hårdt presset af sin leddegigt, at hun overvejer sin spillemæssige fremtid.

Håndboldens grimme alliance med teknikken: Ingen kan sige sig fri for at have røde ører efter adskillige pinligheder

Jeg har længe begrædt indførelsen af VAR, men håndbolden er godt på vej til at overgå fodbolden i teknologisk dumhed.

Wozniacki spiller også i 2020: Altid regnet for en fedtspiller - nu sætter hun heldigvis alt på et bræt

Caroline Wozniacki vil også være tennisspiller i 2020. Et risikabelt valg med tanke på hendes problematiske sæson, men også det eneste rigtige for hende selv.

Detronisering af et samlingspunkt: Man kaldte Jakob Poulsen et forbillede, men glemte at behandle ham som ét

Også en fodboldklub skal naturligvis tænke langsigtet, men i behandlingen af den forkastede anfører har FC Midtjylland fejlet totalt.

På en sort aften for dansk fodbold fik Solbakken desværre ret

Afklapsninger til FCM og Brøndby understregede, at i den danske Superliga er FCK fortsat ene om at besidde europæisk klasse.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Thomas Møller stillet skarpt på sportens verden og skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger. Klummerne skal sætte sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst og skal derved skabe både eftertanke og debat. Thomas Møller Kristensen skriver om hændelserne på banen, om det politiske spil udenfor og leverer sin uforbeholdne holdning til begge felter. Hvad fortæller det skete om tilstandene i dansk sport? Hvordan kan det forstås i en etisk og moralsk sammenhæng? Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning – læserne skal forvente en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Thomas Møller Kristensen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2018. Indtil da havde han været sportsjournalist samme sted siden 2001 og er blandt andet blevet kåret til Årets Sportsjournalist i 2010.