Kommentar: De danske ishockeydrenge skred i svinget

Det lignede den helt store triumf for dansk ishockey ved VM på hjemmebane. Det endte med bøjede hoveder og et godt indtryk.

Forskellige afsæt i Odense: Det største pres er på OB – ikke AGF

OB ligner et bedre hold lige nu end AGF, men klarer ”de hvide” returopgøret i Odense, har holdet en glimrende chance for at nå Europa League-kvalifikation.

Kommentar: Lige nu er AGF’s mål om medaljer i 2020 naivt

AGF skal tjene store millionbeløb på spillersalg denne sommer.

Efter en elendig kamp i Helsingør: Vil AGF mere end at undgå nedrykning?

Timingen for en dårlig præstation var påfaldende.

Det sidste skridt skal tages: Nu skal AGF lukke nedrykningssnakken

Inden tirsdag bør AGF have afvist nedrykningstruslen.

Bakken Bears mod nye triumfer En aarhusiansk succes ”con amore”

I 20 år har Aarhus haft en topklub i udbuddet af elitesport, som samtidig er en økonomisk fiasko.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Troels Henriksen skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger om sportens verden. Klummerne skal vække debat og sætte dagsorden i sportens verden. Samtidig sætter han sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst. Han skriver om det, der sker på banen og om det politiske spil uden for samt fortæller sin uforbeholdne holdning til det. Hvad det skete fortæller om tilstandene i dansk sport, og hvordan det kan forstås i en etisk og moralsk sammenhæng. Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning til at give en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Troels Henriksen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2016, og før det havde han været sportsjournalist samme sted siden 2008. Han blev kåret til Årets Sportsjournalist i 2013.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her