Trods to argumenter, der taler til fordel for Bendtner: Dom er foreløbigt lavpunkt og farvel til landsholdet

Et retssamfund forsøger altid at give syndere en chance til, men Nicklas Bendtner har opbrugt sin kvote af tilgivelser.

Så betændt var tonen mellem DBU og landsholdsspillerne: »Konfliktskyhed« og »fjendtlig stemning« lurer bag den nyfundne landsholdsidyl

Referater fra slaget om en ny landsholdsaftale afslører, hvor hårdt Dansk Boldspil-Union og Spillerforeningen har kørt på hinanden.

Kommentar: Efter en pinlig autograffadæse skal den landsholdsaftale underskrives nu

Som et tegn på bedring har DBU og spillerne lovet at stoppe de offentlige angreb på hinanden.

Kommentar: Mon håndboldhøvdingen kan holde sig væk fra sit livsværk?

Ingen vil blive overrasket, hvis den tidligere direktør gør comeback igen ved at hive KIF Kolding væk fra afgrunden, men ingen har grund til at ønske en sådan fortsættelse af farcen.

Er vi stadig inderst inde rød-hvide i hjertet – uanset hvad?

Spillerne på herrelandsholdet står foran en kæmpe opgave med at vinde befolkningens ubetingede støtte tilbage efter en pinefuld uge.

DBU’s vovestykke endte vellykket: De vanlige landsholdsspillere står som balladens store tabere indtil videre

DBU og spillerne var tvunget til et forsoningskram, men slutter striden her og nu?

Lussing til de rigtige landsholdsspillere: DBU har bragt sig langt foran i konflikten

Dansk Boldspil-Union (DBU) lykkedes med sin vovede taktik. Reserverne undgik ydmygelsen, og presset er nu alene på det rigtige landshold.

Landsholdsfarcen knopskyder: Nej, Troels Bech skal ikke være midlertidig landstræner, men får vi snart brug for en fast afløser for Hareide?

Dansk Boldspil-Union gjorde ret i at lade Åge Hareide slippe for de kommende landskampe, men nordmanden kan meget vel finde på selv at smutte permanent fra jobbet.

Fodbolddanmark er taget som gidsel: En del af noget umådeligt pinligt – kun én opløftende detalje i landsholdsballaden

Dansk Boldspil-Union og landsholdsspillerne er godt på vej til at sætte VM-medvinden og de seneste års fremgang over styr.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Thomas Møller stillet skarpt på sportens verden og skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger. Klummerne skal sætte sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst og skal derved skabe både eftertanke og debat. Thomas Møller Kristensen skriver om hændelserne på banen, om det politiske spil udenfor og leverer sin uforbeholdne holdning til begge felter. Hvad fortæller det skete om tilstandene i dansk sport? Hvordan kan det forstås i en etisk og moralsk sammenhæng? Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning – læserne skal forvente en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Thomas Møller Kristensen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2018. Indtil da havde han været sportsjournalist samme sted siden 2001 og er blandt andet blevet kåret til Årets Sportsjournalist i 2010.

Premium Tophistorier

Regeringen løsner ghetto-skruen: Ghetto renoveret for 330 mio. kr. kan slippe for tvangssalg

Små ghettoer uden problemer med kriminalitet kan få dispensation fra ghettoplan. »En lille lempelse,« siger minister. Sund fornuft, siger borgmestre.

Et vink til USA: Kim Jong-un sprutter af glæde over nyt vidundervåben

Regimet hævder at have testet et nyt hightechvåben. Nyt knas i atomdrøftelserne med USA.

Familie på landet har droppet benzin og diesel: Det hele klares med el og hybrid - og så er der en uventet kæmpefordel

På få år er ikke mindst unge familier skifter til hybrid- og elbiler. Familien Wien fra Nesodden lidt uden for Oslo kommer aldrig mere til at købe en benzin- eller dieselbil.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her