Kommentar: Industrisamfundets undergang er aflyst

Aarhus har i dag flere industriarbejdspladser end i 1984. Vi har levet med fortællingen om, at videnssamfundet og den kreative klasse har fået overtaget, men videnssamfundet er dybt afhængig af industrien.

Kommentar: Sådan falder du ikke igennem med et brag på et kunstmuseum

Selv i dag, hvor vi ellers hylder det antiautoritære, det uformelle og det kreative, findes der etikette. Det kan være nyttigt med en miniguide til den slags, hvis man f.eks. går på kunstmuseum.

Kommentar: Har vi fået disruption nok? Tilhører fremtiden rebellerne eller pedellerne?

Innovation og disruption har bare været hot i de første årtier af årtusindet. Men er tiden ved at rinde ud for rebeller og blind teknologiforivrelse? Er det tid til gamle, kedelige dyder?

Om bullshit

David Holt Olsen (f. 1980) er født i Aalborg og bosat i Aarhus. Han er museumsinspektør på Danmarks Industrimuseum og interesserer sig for kultur, uddannelse, politik og har et had/kærlighedsforhold til alle typer bullshit. Han bullshitter også gerne selv i særligt pressede situationer.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.