Kommentar: Vi er ikke blevet ramt af et totalitært regime. Vi er bare gået fra bruger til borger

Borgeren ser sig selv som del af en større helhed, der føler sig forbundet til det, der var før. Derfor dyrker vi fællessangen, historien og kulturen – og ser fremad. Det hele hænger ligesom sammen.

Kommentar: Hvis børnene må smitte hinanden, må vi voksne så ikke også gå ud og blande os?

Man befinder sig i smittefarens frontlinje, når man har to børn på fire og fem år. Og der er noget i kommunikationen, der halter: Hvorfor er det nu, de skal afsted, mens vi andre fortsat skal isolere os?

Kommentar: Industrisamfundets undergang er aflyst

Aarhus har i dag flere industriarbejdspladser end i 1984. Vi har levet med fortællingen om, at videnssamfundet og den kreative klasse har fået overtaget, men videnssamfundet er dybt afhængig af industrien.

Om bullshit

David Holt Olsen (f. 1980) er født i Aalborg og bosat i Aarhus. Han er museumsinspektør på Danmarks Industrimuseum og interesserer sig for kultur, uddannelse, politik og har et had/kærlighedsforhold til alle typer bullshit. Han bullshitter også gerne selv i særligt pressede situationer.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.