*

Midt i virkeligheden

Bente Troense er journalist, forfatter og foredragsholder.

Bente Troense er kendt fra DR, hvor hun fungerede i 21 år med familieudsendelser som Søndagskvisten, Leksikassen og kritiske dokumentarprogrammer.

På TV 2 var hun redaktør og redaktionschef for dokumentarområdet i 15 år med Set&Sket, Reportageholdet og TV 2 dok. som markante titler.

”Baglæns og på høje hæle” er titlen på hendes selvbiografi, der fortæller om et uægte barns kampe for accept og karriere, og hun benytter sine erfaringer fra et langt liv i medierne til kurser i kommunikation.

”Færdigt arbejde – og hvad så? ” er titlen på et af de foredrag, som er populære, fordi mange mister deres identitet, når arbejdspladsen smækker døren i.

Midt i virkeligheden er altid et centralt udgangspunkt for Bente Troenses holdninger og vurderinger.

Premium Tophistorier

Tikkende bomber eller blot børn? Hjernevaskede IS-børn skaber bekymring

Europa udfordres i de kommende år af hundredvis af børn, som er vokset op under Islamisk Stat i Syrien og Irak. Især trænede børnesoldater udgør en trussel.

Jul i skilsmissefamilien er et minefelt: Sådan kan du få en ny og hyggelig jul

Flere skilsmisser har givet flere sammenbragte familier og dermed en risiko for konflikter. Men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen.

Sag mod datingsvindel knirker sig afsted: »Jeg ville ønske, at det gik hurtigere, men det tager nu engang den tid, det tager«

Forbrugerombudsmanden må overlade til Holland at retsforfølge Matchclub.dk, som svindler med fiktive datingprofiler.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her