Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Midt i virkeligheden

Bente Troense er journalist, forfatter og foredragsholder.

Bente Troense er kendt fra DR, hvor hun fungerede i 21 år med familieudsendelser som Søndagskvisten, Leksikassen og kritiske dokumentarprogrammer.

På TV 2 var hun redaktør og redaktionschef for dokumentarområdet i 15 år med Set&Sket, Reportageholdet og TV 2 dok. som markante titler.

”Baglæns og på høje hæle” er titlen på hendes selvbiografi, der fortæller om et uægte barns kampe for accept og karriere, og hun benytter sine erfaringer fra et langt liv i medierne til kurser i kommunikation.

”Færdigt arbejde – og hvad så? ” er titlen på et af de foredrag, som er populære, fordi mange mister deres identitet, når arbejdspladsen smækker døren i.

Midt i virkeligheden er altid et centralt udgangspunkt for Bente Troenses holdninger og vurderinger.

Premium Tophistorier

Jubel i skolegården: Singapore står af karakterræset

Ingen karakterbog i første klasse. Landets regering vurderer, at karakterer ikke er det, der skaber de bedste elever i fremtiden, og forandrer systemet allerede fra i år.

Danmarks største atletikstjerne var tæt på at stoppe med træneren: »Der er ikke andre i Danmark, der kan løfte den opgave«

Efter en sølvmedalje ved OL i 2016 har Sara Slott haft svære år i karrieren. Over to kapitler fortæller Jyllands-Posten om hendes kamp for at få succes ved endnu et OL. Første kapitel handler om afhængigheden af hendes træner, og hvorfor det er vigtigt at skifte fra joggingbukser efter træning.

Tacklinger er forbudt, og stjernen er 73 år på Momseholdet: »Man kan sgu ikke altid styre, hvor bolden ryger hen«

De har aldrig spillet fodbold før, og for få år siden kendte de ikke reglerne. Kvinderne på Momseholdet er blevet bevis på, at fodbold kan virke som medicin.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her