Midt imod

Katrine Winkel Holm er som mange af sine fæller fra den teologiske verden en arret kriger i den offentlige debat. Hun er placeret i frontlinjen i kampen for ytringsfriheden, hvilket har ført til formandsposten i Trykkefrihedsselskabet.

Hun er de skarpe og klare standpunkters stridskvinde. Hun er medudgiver af Tidehverv og deltids sognepræst på Sjælland og har desuden udgivet flere bøger.

Premium Tophistorier

Dårlig timing af Trumps farvel til FN's Menneskerettighedsråd

USA trækker sig ud af FN’s udskældte menneskeretsråd dagen efter kritik af behandling af børn ved grænsen til Mexico. Danmark beklager.

FN presser igen på for at få Danmark til at tage kvoteflygtninge: »I det mindste et lille program for de mest sårbare«

For femte år i træk stiger antallet af mennesker på flugt verden over. FN’s flygtningehøjkommissær roser den danske støtte til projekter og udvikling i nærområderne, men vil have Danmark til at tage kvoteflygtninge.

Byen hvor det gamle Rom møder van Gogh og moderne fotokunst

Sydfranske Arles er en by, der overrasker igen og igen med sin levende blanding af glorværdig forhistorie og en fintfølende finger på fotokunstens puls.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her