Kommentar: Der kommer en valgkamp efter coronakrisen. Så styr jeres drillepindehuggeri

Politikerne skal tage sig alvorligt i agt for, at debatten ikke bliver til drilleri og taktiske overbud. Og ja, det er synd for studenterne, at de ikke kommer til at køre i ladvogn – og ja, det er synd for mange andre. Men krisen er ikke ovre.

Kommentar: Jeg håber, at begrebet ”skærmtid” forsvinder med coronaen

Drop alle de formanende forbehold over for børns forbrug af mobil og skærm. Coronaisolationen har vist os, at det er et fantastisk værktøj til at kommunikere med børn og børnebørn med. Ikke mindst fordi de har så utrolig godt styr på det.

Kommentar: Jeg vil være den første turist i Europa, og slå mit telt op, hvor det passer mig

Et helt landshold af bedrevidende forsøger at fortælle mig, at de ansvarlige griber alt forkert an, og at vi aldrig kommer til at leve, som vi har gjort, med festival, restaurantbesøg og rejser.

Kommentar: Jeg orker ikke mere snak om mundbind. Giv mig noget karantæne-kultur

Der er så mange forrygende initiativer fra kulturlivet, at man ikke behøver at gå i frø foran coronanyhedernes båndsløjfe i tv, mens man sidder i sin hjemmekarantæne.

Tag jer sammen, DR: Stop jeres præmieopvisning i uvidenhed

God ledelse er den, man ikke lægger mærke til. Det har ikke ligefrem kendetegnet Danmarks Radio i de senere år, hvor det har handlet mere om strukturændringer end indhold.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.