Kommentar: Hallo fik I den: Nu må fædrene også få e-post fra det offentlige!

Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, vil også i historiebøgerne. Og det skal hun nok komme.

Den mand kan sælge hvad som helst: Det er utroligt, at Messerschmidt kan holde masken

Nu venter jeg bare på, at Messerschmidt finder ud af, at der er stemmer i Jørgen Leth og TV 2’s fejlbeslutning om at smide ham ud fra kommentatorboksen i touren.

Hvorfor pålægger politikerne ikke "Danmarks originale taleradio" endnu flere kvoter? Jeg har et par forslag …

Vi er mange, der mener, at Radio24syv trods få pinlige fejlskud har udviklet taleradio på en måde, så selv DR er rykket lytterne i møde.

Bliver du også kimet ned? Sådan kan du drille en telefonsælger

Jeg ved, at telefonsælgere er uddannet i at vurdere inden for de første 20 sekunder, om fisken vil bide på. Ellers spilder de deres tid.

Min 14-årige datter kan ikke se forskellen på Lakserytteren og Politiken. Og hun har en pointe

Vi skal passe på, at vi ikke bare ender med at sidde samlet om mediearnens hyggelige pejs og bekræfter hinanden i vores genialitet og i, at de unge nye er naive, useriøse og bare laver digitalt tant og fjas. Vel gør de ej.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.