It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Presset Novozymes-boss afslører snart sin storstilede plan

Enzymkoncernen må nok engang sande, at udefrakommende faktorer rammer forretningen. Topchefen nærmer sig afslutningen på den storstilede strategiplan, der skal genskabe væksten i forretningen.

Udfordret PostNord hiver overskud hjem - forstå hvorfor på to minutter

Den nordiske postkoncern, der udfordres af faldende brevmængder, lægger millioner på bundlinjen i første kvartal. Den danske forretning halter stadig.

Legos blindskrift-klodser kommer ikke til salg

I første omgang vil det være danske, tyske, franske og amerikanske blinde børn, der skal lære punktskrift med Lego-klodser. MEn i sidste ende er det målet et nå hele kloden rundt.

Lego-fond kaster millionbeløb i klodser til blinde

Lego Fonden investerer tocifret millionbeløb i Lego-klodser med punktskrift. Det skal på sigt udbrede kendskabet til punktskrift over hele verden.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her