It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Frederikssunds nye bro deler vandene

Langtfra alle er tilfredse med den nye bro, der forbinder Frederikssund Kommune over Roskilde Fjord. Trafiktallet er faldet i broens første måned og lavere end ventet, men bestyrelsesformanden er overbevist om, at projektet vil lykkes.

Byggebranchen rummer genbrugspotentiale i milliardklassen

Fejlfrit træ og fine teglsten, der før endte på lossepladsen og biologisk affald, der genfødes som nye byggematerialer – de foreløbige resultater fra de tre vinderprojekter i konkurrencen Circular Construction Challenge peger på, at der både kan være god økonomi og gode produkter i cirkulære byggematerialer.

Ugens aktie: Skuffende tal for Østeds møller udløser børsnedtur

Ugens aktie: Efter en stor analyse har verdens førende selskab indenfor havvindmølleparker sænket forventningerne til, hvor meget strøm hver mølle kan producere i sin levetid. Det økonomiske tab opvejes her og nu af besparelser. Men analysen er en streg i regningen for et selskab, der gerne vil fri af politiske bånd.

Det er blevet sværere at sælge de store ejerlejligheder

Siden 2017 er salget af store ejerlejligheder i København faldet med 32 pct.