It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Ørestad er på vej til at blive et center for innovation

Det er ikke kun udadtil, at Ørestad vokser, i takt med at kranerne rykker rundt fra byggeplads til byggeplads. Ørestad vokser også indadtil, og det sker i kraft af sekretariatet Ørestad Innovation City Copenhagen, der kalder bydelen for et innovationsdistrikt.

Vild udvikling: Salget af projektlejligheder er halveret i København

Der er nu langt mellem køberne af projektlejligheder i København. Boligerne bliver sendt til udlejning for at undgå prisfald, vurderer en ekspert.

Danfoss-ejers milliarddrøm lever i bedste velgående - men millionerne forsvinder

MC2 Therapeutics, der har Danfoss-ejer Jørgen Mads Clausen i ejerkredsen, har allerede tabt mere end 450 mio. kr. i jagten på at skabe succesfulde lægemidler. Selskabet er dog kommet et skridt tættere på drømmen.

Bundlinjen er blodrød hos Danmarks næststørste slagterikoncern

Danmarks næststørste slagterikoncern, som omfatter Tican og SB Pork, har haft dundrende underskud i 2017. Hård konkurrence om de danske grise har drevet priserne i vejret og medført store tab.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her