International

Jette Elbæk Maressa er Jyllands-Postens internationale korrespondent.

Hun er født i 1960 og kom til Jyllands-Posten i 1998 og har tidligere været leder af den politiske redaktion, udlandsredaktør og debatredaktør.

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med suppleringsuddannelse i Europastudier fra Aarhus Universitet.

Synspunkter og holdninger i klummen er hendes egne.

Premium Tophistorier

Boganmeldelse Når der er flere opgaver, end tiden tillader

Tidscoach Trine Kolding har skrevet syv bøger om tidsstyring og effektivitet. Hendes nyeste bog henvender sig til teamet. Lederen opfordres til at huske at fortælle medarbejderne, hvad den øgede effektivitet skal bruges til; ellers er det hele nemlig omsonst.

Spørg om penge: Sådan beskattes man ved køb og salg af virtuelle valutaer

I denne artikel omtales en række nye afgørelser om beskatning ved handel med bl.a. bitcoins. I første del af nærværende artikel, offentliggjort den 13. april 2019, blev omtalt de generelle principper for beskatning af virtuelle valutaer.

De unge er blevet bedre til at undgå gældsfælden

Færre unge bliver registreret i RKI, men de 18-30-årige er stadig overrepræsenteret i registret. De unge skal have den sunde økonomi med i opdragelsen, mener ekspert.

Tre af fire danskere vil have strammere regler for kviklån

Der skal være fortrydelsesfrist på kviklån, hvis det står til danskerne, så flere kan undgå at blive dårlige betalere. Især unge fylder i RKI's register for dårlige betalere.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her