Kommentar: Kvinder og minkavlere har gjort kvinder og mink overflødige

Jeg kender stadig ingen kvinder, der kan lave deres egen bil eller skifte pedalarme på deres cykel.

Når alt andet er opgivet: Isolation blev brugt ved pest og nu med udviste kriminelle udlændinge

Regeringen har besluttet at isolere hjemsendte kriminelle på en ø, der siden 1925 har været anvendt til forskning i farlige virussygdomme.

Kommentar: Provinsen snobber op til de hippe byboer

Bliv dog ved med at lave chokoladekager og stå ved det i stedet for at kalde det en brownie.

Stop med at stræbe efter at være lykkelig: I Vestjylland er det fint nok at være tilfreds

Lykke er en slags jubeltilstand, mens tilfreds lugter lidt mere af en kold dåseøl på en klapstol i en villahave eller en stadionpølse.

De gamle er ikke længere de vise. Men de unge er blot kloge

De danske ordsprogs svindende gyldighed er et udtryk for, at en akademisk kultur vinder frem i Danmark.

Det er dannende at sætte sig ind i et andet sprog: Engelsk er laveste fællesnævner

Hvad er det egentlig, man får ud af at tale fællesnævnerengelsk med andre rejsende?

Filosoffens blik

Anders Fogh Jensen (f. 1973) er forstander på Vestjyllands Højskole, forfatter, dramatiker og filosof. Af sine otte bøger tæller bl.a. "Projektsamfundet", "Projektmennesket", "Hvordan skal jeg leve mit liv, Kierkegaard?" og senest "Pseudoarbejde".

Han er særligt interesseret i filosofisk samtidsdiagnose og beskriver den tid, vi lever i, de vilkår vi lever under og de små usynlige skred, der ændrer vores samtid. Han arbejder fra højskolen med dannelsen af mennesker til bedre liv. For filosofi handler for ham om at tænke bedre for at leve bedre.

Premium Tophistorier

Han levede som vicevært og krimiforfatter: Italiens gamle terrorister har gemt sig, men for Battisti sluttede flugten brat

»I dag viser vi hele verden, at ingen kan undslippe det italienske retsvæsen,« sagde landets justitsminister, Alfonso Bonafede, efter anholdelsen og udleveringen af den tidligere venstrefløjsterrorist Cesare Battisti.

De unge blev sat på plads, men så løb Federer ind i en græsk gud

I et omskifteligt opgør misbrugte Federer 12 breakchancer og er derfor snart forhenværende Australian Open-mester.

Nikoline Nehm var kun 16 år, da hun forlod sine forældre: »Jeg tog toget kl. 10 om aftenen med alle mine ting i ikeaposer«

Eksperter mener, at unge, der flytter hjemmefra i en tidlig alder, trives dårligere end andre unge, og at de er bagud på point, allerede inden de rigtigt er kommet i gang med livet. Nikoline Nehm var 16 år, da hun flyttede hjemmefra, og hun har siden kæmpet med ensomhed og med at styre sin økonomi.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her