Kommentar: In-sha-Allah-kulturen er den bedste opskrift på ny coronabølge. Så stop den!

In-sha-Allah – om Gud vil – er den bedste ansvarsfraskrivelse, ikke mindst i en coronatid. Og hvor længe skal der gå, før politikerne fatter problemets omfang med mennesker, der ikke retter sig efter samfundets normer og henstillinger?

Kommentar: Lad os tage fra de kriminelle og give til de kriseramte: Gør hash lovlig

Legalisering af cannabis er en vedvarende, bæredygtig og selvfinansierende hjælpepakke til hele landet.

Kommentar: Corona blotlægger fatalt forfejlet integration

Manglende integration er problematisk, når det gælder om at bekæmpe coronavirus. Situationen afslører et segment, der ikke er rustet til livet, som det udspiller sig lige nu.

Kommentar: Coronakrisen kræver mere end hjælpepakker. Fælles skat skal sikre sammenhold

Enden på coronakrisen bliver måske en finanskrise, så vi er nødt til at få lavet en ny skatteordning og en udligning, der ikke trækker Danmark mere skævt.

Vi skal opruste det system, der passer godt på os. Det, vi oplever lige nu

En biologisk krig raser, og hæren er det offentlige system, som af ignorante tåber gennem årerne er blevet udhulet, udskældt og udskammet.

Harald Nyborg fik coronategn i øjnene, da virussen ramte Danmark

Griskheden indfandt sig, da den frygtede coronavirus pludselig ramte os – og satte prisen op på ansigtsmasker. Men regeringen skal kunne forhindre, at firmaers lyst til at tjene uhæmmet mange penge forhindrer os i at få hjælp.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.