Kommentar: Mand – kend din plads

Manden er havnet i en identitetskrise, hvor han føler sig truet og rodløs. Men magttabet er nødvendigt for ligestillingen.

Kommentar: Foreningslivet skal bruges mod de lukkede ghettomiljøer

Eksplosionen i Greve skal høres langt ind på Christiansborg, for problemerne forsvinder ikke, bare fordi man fjerner en bydel fra ghettolisten.

Jeg slap billigt: Min pride-uge blev skudt i gang med to knytnæver, der smadrede ind i mit ansigt

Kradser man lidt i overfladen, så er intolerancen over for LGBT+-personer ikke til at tage fejl af.​

Vi er alle danskere og skal kunne tale sammen: Had og fordomme fra andre dele af verden bliver praktiseret i Danmark

Jeg vil ikke glorificere det palæstinensiske folk, og min mission er ikke at nedgøre det jødiske. Fjendtligheden kommer fra begge sider.

Kommentar: PFA’s succes lyder hul i de tomme lejligheder på Teglholmen

Nu vil PFA kopiere en dansk succes i udlandet. Hvilken succes er der egentlig tale om? Lejligheder, som ingen hverken efterspørger eller har råd til.

Glæden over at deltage i Roskilde Festival blev hurtigt erstattet af forfærdelse og foragt

Alle festivaler og fester efterlader vi i ruin med bjerge af affald.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.