Kommentar: Nydanske familier skal også behandle deres børn ordentligt, Mette Frederiksen

Hvis Mette Frederiksen ønsker forandring, bliver hun nødt til at tage fat ved nældens rod. Familiekonstellationen i mange nydanske familier afviger negativt fra danske værdier.

Kommentar: Det er udansk at sætte nedsættende mærkater på andre, Pernille Vermund

Et dannet dansk menneske har ikke så snævert et syn på sine medmennesker som Nye Borgerlige-lederen viser med sine bemærkninger.

Kommentar: Julen minder os om, hvor vigtigt et fællesskab er – også når gaverne er givet

Vi har alle et behov for at mærke, at vi har et sted, hvor vi hører til. Det er julen også højtid for.

Kommentar: Børnepasning handler ikke om at sidde og drikke kaffe, mens børnene leger i sandkassen

Når man kommer fra en familie, hvis børnesyn afviger fra de danske, er det foruroligende, at politikerne ikke forstår konsekvensen af ikke at prioritere børns udvikling.

Da jeg mødte de blå øjne under burkaen, gik jeg baglæns: Jeg forstår ikke etniske danskere, der vælger at konvertere til islam

Hvad er det, der er så dårligt ved danske værdier om demokrati og frigørelse, der får etniske danskere til at vælge islam?

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.