Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Kommentar: Folkeskolen skal have det bedste fra den sorte skole tilbage igen

Der er for meget ”hvad synes du selv”-tankegang i folkeskolen. Det er et omsorgssvigt at overlade børn til deres egen tankevirksomhed.

Regeringens sikkerhedspakke er falsk tryghed: Vil jeg være i sikkerhed, hvis der var øget overvågning i Askerød?

Med benene på nakken og sten susende forbi hovederne på os, akkompagneret af ordene »din fede bøsserøv«, skynder vi os over til bilen og væk fra gerningsstedet

Drop rygesnakken! Smarte snusdåser vil med sikkerhed overhale cigaretterne i Danmark

Al den røg gør det svært for de voksne at være klarsynede.

Kommentar: Mand – kend din plads

Manden er havnet i en identitetskrise, hvor han føler sig truet og rodløs. Men magttabet er nødvendigt for ligestillingen.

Foreningslivet skal bruges mod de lukkede ghettomiljøer

Eksplosionen i Greve skal høres langt ind på Christiansborg, for problemerne forsvinder ikke, bare fordi man fjerner en bydel fra ghettolisten.

Jeg slap billigt: Min pride-uge blev skudt i gang med to knytnæver, der smadrede ind i mit ansigt

Kradser man lidt i overfladen, så er intolerancen over for LGBT+-personer ikke til at tage fejl af.​

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.