Kommentar: Kampen om de ”etniske” stemmer er begyndt

De andre partier må tage ved lære af De Radikales fremgang blandt muslimer, for målet er, at de skal stemme lige så forskelligt som alle andre grupper.

Kommentar: Vi har været igennem en overfladisk, mediedreven, mangelfuld og uforudsigelig valgkamp

Valgkampen viste sig så uforudsigelig, at adskillige eksperter endte med at æde deres egne ord.

Kommentar: Vælgerne kræver mere, end de bør forvente

Hvis man betragter politikere som leverandører af ydelser snarere end personer, der er valgt til at styre samfundet til fælles bedste, kan skuffelsen over manglende leverancer let slå over i mistillid.

Eftertanken

Michael Böss er historiker, samfundsforsker, forfatter og foredragsholder. Han har igennem en årrække markeret sig stærkt i medierne som kommentator og deltager i den offentlige debat. Han bevæger sig på en bred palet af emner, men er særligt engageret i spørgsmål om centrum-udkant, skole og uddannelse, værdipolitik og ”tidsånden”. Han var en central skikkelse i tilblivelsen af Bertel Haarders ”Danmarkskanon”.

Ud over sit store akademiske forfatterskab har han udgivet debatbøgerne ”Forsvar for nationen”, ”Republikken Danmark” og ”Det demente samfund”. Den sidste bog vakte stor opmærksomhed for forfatterens opgør med nutidens ”historieløshed”.

Michael Böss er en selvstændig og original stemme på den borgerlige venstrefløj. Han har siden 1980 boet i Holstebro.