Kommentar: Corona-krisen er også en magtkamp mellem politikere og teknokrater

Mette Frederiksen kuldkastede sundhedsteknokratiet for at undgå italienske tilstande. Det bestandige krav om »evidens« er en djøfiseret afsporing af samfundsdebatten.

Kommentar: Danskerne tager hertil. Columbus tog herfra. Gran Canaria er andet end sol

Amerikas opdager, Columbus, blev længere end planlagt på De Kanariske Øer. Historien om ham er også en del af øerne, som de fleste danskere ellers bedst kender for solferie.

Kommentar: Det huer ikke dem fra Politiken og Noa Redington – men få nu lavet en kvote 3

Det er ilde hørt hos de lærde, at der kan skabes et godt liv med en uddannelse, der ikke er akademisk. Men med tilstrækkeligt politisk mod kunne man godt få afbalanceret uddannelsessystemet bedre end i dag.

Kommentar: For første gang i 15 år kan vi gøre op med centralisering

Hvad enten vi er røde eller blå, må kritikerne af centraliseringen op af skyttegravene. For første gang i mange år er der reelle muligheder for at vende udviklingen.

McKinsey & Co. må have opbrugt deres kvajekvote

Et vildtvoksende lag af konsulenter evaluerer stort og småt i det offentlige, men hvem evaluerer konsulenterne?

De stridbare har betalt den høje pris for vores demokrati

Danmarks historie bliver set fra en anden synsvinkel end ellers i René Karpantschofs fortælling om striden bag vores demokrati.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Premium Tophistorier

Slaget om Baghouz: Det Hvide Hus har erklæret sejr, men kampene mod Islamisk Stat raser stadig

For anden gang i denne uge erklærer Trump-administrationen, at kalifatet er endegyldigt besejret. Men bomber falder stadig.

Trumps tidligere kampagnechef dømt: Sprængfarlig saga om manden med nøglen til "Russiagate" fortsætter

Fængselsstraffen på 47 måneder til Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort undrer eksperter.

Dansk Tour de France-start: Vil den endelige millionregning for cykelfesten forblive en hemmelighed?

Selskabet bag afviklingen af Tour de France-starten i Danmark i 2021 er konstrueret, så det ikke har pligt til at fremlægge regnskaber.