Blev fri for piller: Sådan sænkede Tonny Mundt sit forhøjede blodtryk

Tonny Mundt var inaktiv i 12 år, og så steg hans blodtryk. Men en koncentreret indsats i kort tid i en hal i Holbæk gav ham energien tilbage.

Danmarksbilleder: Gyng-gang i frikvarteret på Tunø Skole

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.

Test af 17 slags vindruer: Billige druer fra en discountbutik helt uden rester af sprøjtemiddel

Vil man være sikker på at undgå pesticidrester i vindruer, skal man købe økologisk, Men der findes faktisk konventionelle druer fra en discountkæde, som er helt uden rester af sprøjtemiddel.

Væltet i januar, nu vil han være forperson i Alternativet igen: »Jeg er blevet opfordret af mange mennesker til at komme tilbage«

Michael Jellesmark (AL) genopstiller som forperson for Alternativets hovedstyrelse. Han mener, at hans kompetencer er bedre end modstanderens.

Overlægen fra Ringsted var en presset mand

Kan du ikke bare afvise nogle af kvinderne, der er henvist til brystundersøgelse, spurgte ledelsen på Ringsted Sygehus den ledende overlæge.

Srilankanere tændte lys i deres »danske hovedstad«: »Det er meget hårdt, at tre danske børn er blevet dræbt«

Mandag samledes tamilere i deres »danske hovedstad«, Herning, for at mindes ofrene for terrorangrebet i Sri Lanka; en familie fra Schweiz, en barndomsvens forældre, tre danske børn. 10 års fornemmelse af fred er truet.

Eksperter: Det giver god mening, at flere anholdes for spionage

Ifølge to eksperter har Iran intensive spionageaktiviteter i Norden og Europa generelt.

Den står 6-6: Men hvem er den værste »forsøgsminister«?

En opgørelse over forsøgsordninger på folkeskoleområdet siden 2011 skaber balance i regnskabet mellem rød og blå minister. Dansk Folkeparti kræver forsøgsstop.

Grøntsager og et nyt fællesskab skal spire i drivhuset i Tunet: Her er studerende, flygtninge og familier flyttet sammen i et nyt forsøg

Ved en mark uden for Roskilde er flygtninge, studerende og familier flyttet sammen. Håbet er, at flygtninge ikke strander i den almene sektor.

Indblik
Kommentarer

Mytedræber: De fleste unge er glade – de har nemlig vennerne ved hånden hele tiden

De fleste unge er glade for deres fritidsliv – ikke mindst dem, som er meget aktive på sociale medier. De er i kontakt med vennerne, viser en ny undersøgelse.

Flere samler sig i seniorbofællesskaber: På Sundbakken er den yngste 43 år og den ældste 83 år

De drømmer om en alderdom med tryghed, godt naboskab og uden ensomhed. Flere skriver sig op til og samler sig i seniorbofællesskaber, viser nye tal.

Justitsministeren siger undskyld til bilister: Politiet har ulovligt opkrævet ekstrabøder

Næsten 1.000 danskere har modtaget en ulovlig ekstraopkrævning fra politiet. Justitsministeriet lover pengene tilbage.

Iransk modstandsgruppe fra Ringsted troede, at han var venlig: Men nu er mand fra Stockholm varetægtsfængslet for flygtningespionage

Eksiliranere opdagede pludselig, at en mand, de havde haft kontakt til i flere måneder, opførte sig mærkeligt. I dag er manden fra Stockholm sigtet for spionage i en hemmelig svensk sag, der trækker tråde til Danmark.

Tre danskere er bekræftet dræbt under terrorangrebet i Sri Lanka

Alle unødvendige rejser til Sri Lanka frarådes af Udenrigsministeriet. Statsministeren har afbrudt sin ferie.

Mest Læste
 1. 1
  De er aldrig alene: To mænd fanget i samme krop i 67 år
  Siamesiske tvillinger er en stor sjældenhed, men har altid fascineret omverdenen.
 1. 2
  Blev fri for piller: Sådan sænkede Tonny Mundt sit forhøjede blodtryk
  Tonny Mundt var inaktiv i 12 år, og så steg hans blodtryk. Men en koncentreret indsats i kort tid i en hal i Holbæk gav ...
 1. 3
  Selvmordsbomberen ventede tålmodigt i køen ved morgenbuffeten på det pakkede hotel i Sri Lanka
  Tre hoteller og tre kirker angrebet søndag morgen i en koordineret aktion. Foreløbig er syv arresteret og mindst ...

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her