• For abonnenter

Syge børn smitter via buffeten

Køkkenmedarbejdere slæber syge børns virus med på arbejde. Flere bliver smittet af andre buffetgæster.

En nøddeanretning ved et kursus hos SAS Institute kostede i slutningen af september 11 deltagere en omgang med diarré og opkast. Frokosttallerknerne var nemlig håndteret af en kok, hvis blebarn og samlever havde roskildesyge. Kokken havde ikke haft en god nok håndhygiejne og smittede derfor kursusdeltagerne, konkluderede Fødevarestyrelsen

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.