• For abonnenter

»Så laver vi bare torsdagen til Store Hvededag«

Erik Ellitsgaard har lavet hveder i 20 år, og uanset om store bededag bliver flyttet, vil han fortsætte med det. For kunderne betyder en flytning af store bededag heller ikke meget. De beder mest for godt vejr.

»Der skal bare være nok. Vi skal ikke have en sur kunde, der kommer lidt i lukketid og ikke kan få en hvede,« siger bagermester Erik Ellitsgaard, inden han hiver fat i endnu en klump hvid dej, der ligger sirligt i rækker på det store træbord. Den runde hvededej får et par ordentlige kajerystere af bagermesterens knyttede næver, for i Eriks Bageri på

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.