- For abonnenter
Pizzabakker og bagepapir kan øge risikoen for brystkræft
Dansk forsker klar med banebrydende resultater bl.a. på baggrund af undersøgelser i Grønland, hvor brystkræft er et relativt nyt fænomen.
En bøf, der har været pakket ind i vandafvisende papir og derefter lander på en slip-let-pande, er ikke kun sund kost.
Mængden af vandafvisende PCF-kemikalier i bl.a. emballage til mad og teflonbelægninger viser sig nu at øge risikoen for at få brystkræft. Det konstaterer professor Eva Bonefeld-Jørgensen fra Aarhus Universitet på baggrund af nye undersøgelser
Giv adgang til en ven
Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.
Giv artiklen via:
Du kan ikke give flere artikler
Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.
Denne funktion kræver Digital+
Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.
SE ABONNEMENTERALLEREDE ABONNENT? LOG IND
Denne funktion kræver Digital+
Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.
SE ABONNEMENTER ALLEREDE ABONNENT? LOG INDTeknisk fejl
Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.
Forsøg igen senere.