• For abonnenter

Free-style-salat eller dinnersalad

Dinnersalads hedder de på menukortet i Californien: Kæmpe tallerkener med salatanretninger, der kan udgøre et helt måltid i sig selv. Et bjerg af salater, grillede grøntsager og ditto skinke, pølse, fjerkræ, fisk eller skaldyr, gerne med lidt frugt og/eller en fast, karakterfuld ost.

De store salater er gode som gæstemad. Alt kan forberedes i god tid, så der er tid til at sidde med til bords. Har man ikke f.eks. pizzatallerkner, der er store nok til at anrette salaterne på, kan man udmærket anrette de store salater på de serveringsfade, man nu har for hånden.

Et eksempel til fire personer:



  • 4 kyllingefileter (500 g)
  • 1 courgette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.