• For abonnenter

ART cuisine

Kan mad være kunst, og kan kunst være mad? Et klassisk spørgsmål, som vi ikke kan give noget endegyldigt svar på. Men under alle omstændigheder har vi sat et par kokke på den opgave at skabe gode retter ud fra god kunst. Det skete på det nye kunstmuseum i Århus, ARoS, der indvies på onsdag.

Alt tyder på, at det nybyggede kunstmuseum ARoS i Århus bliver en sværvægter i det internationale kunstliv. Det er placeret midt i byen lige ved siden af Musikhuset, og det fylder sine otte etager med café ved indgangen og restaurant i tagetagen.

Den gastronomiske del af kunsten varetages af kokken og restauratøren René Knudsen, der har ansat Mikkel

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.