• For abonnenter

Giv lammet en chance

Lam er blevet populært på de danske middagsborde, men mange afviser endnu det storartede kød, fordi de mener, at det smager af uld. Til dem kan vi kun sige: Prøv denne opskrift, så garanterer vi for, at enhver tale bliver fuld af lovord uden antydning af uld i mund!

"Lam! Det smager som at bide i en våd uldsok. Næh, giv mig en god, gammeldags gang stegt flæsk med persillesovs. Det véd man, hvad er!"

De fleste har hørt bemærkninger som den her, og fred være med lammefornægterne, thi de vide ikke, hvad de går glip af.

Men på den anden side: Hvis de nu tog mod til sig og satte gaflen i denne lammesauté, som vi giver

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.