• For abonnenter

Mandemad

Mandemiddagen, herrefrokosten, er den ved at få en renæssance? Meget tyder på det, og det er måske slet ikke så tosset for gode venner at samles engang imellem uden repræsentanter for det modsatte og stærke køn. Bare engang imellem...

Her har vi et forslag til, hvordan den kulinariske del af en sådan sammenkomst kan se ud. Og den er lagt sådan til rette, at også mænd uden voldsomt praktiske erfaringer på det madmæssige plan kan være med i tilberedningen af de gastronomiske udskejelser.

Der var engang for slet ikke så mange år siden, da der endnu i København var en kælderbeværtning, hvortil kvinder ikke havde adgang.

Kvindesagsbevidste kvinder gik naturligvis i aktion og troppede op og bad om øl, men det fik de ikke noget ud a

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Andre læser

Mest læste

Del artiklen