• For abonnenter

Bendtsen arbejder på skattelettelser

Embedsmændene i Økonomi- og Erhvervsministeriet arbejder på analyser, der skal vise, hvordan der skaffes penge til at nedsætte skatten på arbejde fra 2004. Det oplyste økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) i Folketingets spørgetid i går. Det socialdemokratiske folketingsmedlem Thomas Adelskov ville vide, om ikke det var forkert, at der foregik den slags i ministeriet, når regeringens chef, statsminister Anders Fogh Rasmussen (V), har sagt, at der ikke kan blive tale om en skattereform på denne side af et folketingsvalg.

Det afviste Bendt Bendtsen kategorisk. Han henviste til, at det er regeringens erklærede mål, at skatten på arbejde skal sættes ned med virkning fra 1. januar 2004, hvis der kan findes økonomisk råderum til det.

»Derfor er der ikke noget galt i ,at mine embedsmænd arbejder med, hvordan der skaffes økonomisk råderum,« sagde Bendt Bendtsen.

Thomas Adelskov beskyldte derefter Bendt Bendtsen for politisk at misbruge embedsmændene til at udforme den konservative politik. Men også det afviste Bendt Be

Andre læser

Mest læste

Del artiklen