Danmarksbilleder: Kaninjagt i Horne Hallen

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.

Rektor om »for mange 12-taller«: »Er det så skævt, at vi har et land, hvor de studerende er dygtigere end før?«

Fagfolk peger på, at en del af kritikken af 7-trinsskalaen er udtryk for, at 13-skalaen langt fra er mentalt død.

Er præster lige i Guds rige? »Det ligger som en slags understrøm, at der er forskel på mænd og kvinder«

Syv årtier efter indsættelsen af de første kvindelige præster er det endnu legitimt i den danske folkekirke at mene, at kvinder ikke bør have embedet, og i en rundspørge angiver hver fjerde kvindelige præst at have følt sig diskrimineret på grund af sit køn. Men hvad er vigtigst: ligestilling eller rummelighed?

Nikoline Nehm var kun 16 år, da hun forlod sine forældre: »Jeg tog toget kl. 10 om aftenen med alle mine ting i ikeaposer«

Eksperter mener, at unge, der flytter hjemmefra i en tidlig alder, trives dårligere end andre unge, og at de er bagud på point, allerede inden de rigtigt er kommet i gang med livet. Nikoline Nehm var 16 år, da hun flyttede hjemmefra, og hun har siden kæmpet med ensomhed og med at styre sin økonomi.

Kan Ringkøbing beholde sin akutlægebil? – og andre bekymringer fra Venstres bagland

Man skal ikke kradse længe i overfladen, før de lokale bekymringer over regeringens storstilede sundhedsreform kommer frem.

Her skal de unge læger lokkes til at arbejde: Regeringen vil gøre det attraktivt at arbejde en periode i lægefattige områder

Samtidig skal flere sygeplejersker arbejde fuld tid, fremgår det af regeringens udspil med 25 initiativer, der skal løse problemerne med personalemangel i sundhedsvæsenet.

Chefredaktør ville bekæmpe »censur«: Men endte med bøde på 50.000 kr.

Politikens chefredaktør medvirkede til at bryde fogedforbud, da han trykte PET-bog, mente byret. Bladhus skal betale 100.000 kr. i bøde.

Pinligt, men også spændende: Men hvorfor skal Ragna og Alberte kun lære om sex og køn engang imellem?

Det står generelt sløjt til med seksualundervisningen i grundskolen. Ministeren vil have rettet op.

Hvem skal tage sig af de mest handicappede? Handicappede frygter lukning af institutioner, når de bliver kommunale

Med udspillet til en sundhedsreform er det slut med regionale handicapinstitutioner, og det møder stærk kritik, bekymring og usikkerhed. Socialministeren inviterer organisationer til dialog.

Indblik
Kommentarer

Analyse: Løkkes store sundhedssatsning blev pludselig svær at forsvare og forklare

Sundhedsreformen var tænkt som en vindersag, men ser pludselig svær ud for Venstre.

Inger Støjberg efter ni historiske håndtryk: »Helt ærlig, det er den måde, vi viser respekt over for hinanden på i Danmark«

I bliver danske statsborgere i præcis det øjeblik I har givet mig hånden, lød det fra udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) under den første grundlovsceremoni. Alle bestod.

Mistede statsborgerskab efter dokumentarudsendelse: »Jeg kan godt se, der er mange, som har det svært med håndtrykket, men jeg har en helt anden historie«

Kort før julen 2017 mistede Sheryll Ann Kathleen sit danske pas: Nu skal hun trykke udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i hånden for at få et nyt.

Nyt opgør om grænsekontrol: Vi skal holde øje med alle, der kører ud, siger DF. Nej, slet ikke, mener regeringen.

DF kræver, at der ofte bliver kontrol med udrejsende på grænsen til Tyskland.

Løkke om baglandskritik: »Jeg tror aldrig, at man får sit partis opbakning til noget som helst ned i den sidste detalje«

Efter 11 år med regionerne er det tid til en reform af sundhedsvæsnet, mener regeringen. Det går godt, men ikke godt nok, forklarer statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som forstår skepsis mod lukning af regionsrådene.

Mest Læste
 1. 1
  Ekstreme hedebølger hærger Australien: Dyr dør, dæk smelter og skove står i brand
  Australien har næsten siden årsskiftet været ramt af hedebølger.
 1. 2
  De mestrer kunsten at udnytte hver en kvadratcentimeter
  Selv om lejligheden ikke er mere end 64 kvm og huser både far, mor og snart etårige Ask, har familien alligevel ...
 1. 3
  Kommentar: Børnefamiliers københavnerbashing er gået over gevind
  Man kan som børnefamilie i København godt have et harmonisk liv – indholdet skaber man selv.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her