Familie på landet har droppet benzin og diesel: Det hele klares med el og hybrid - og så er der en uventet kæmpefordel

På få år er ikke mindst unge familier skifter til hybrid- og elbiler. Familien Wien fra Nesodden lidt uden for Oslo kommer aldrig mere til at købe en benzin- eller dieselbil.

Danmarksbilleder: Klorvand og salte tårer

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.

Så er nedtællingen til dansk udsmidning skudt i gang: Danmark ryger ud af centralt samarbejde mod grænseoverskridende forbrydelser

Danmark ryger næste år ud af Eurojust, der bl.a. spiller en central rolle i efterforskningen af milliardsvindel med udbytteskat. Regeringen har netop officielt anmodet EU om en særaftale.

Thomas Ryborg flyttede familien med til Jylland: »Politikerne bør leve op til det, de har sagt«

Regeringen rykker statslige arbejdspladser til provinsen, men flere steder bliver der nedlagt flere statslige stillinger, end der kommer til. Jeg føler mig lidt snydt, siger borgmester. Alt imens oprettes nye styrelser i København.

Venstre om FN-pagt, der vil give migranter flere rettigheder: »Vi er ikke blevet skizofrene«

FN-pagt, der vil give migranter flere rettigheder, skal blot holde dialog i gang med afrikanske lande.

Skeletterne vælter ud af skabet: En lavine af møgsager i toppen skader forsvarets omdømme

En række sager om mulig nepotisme og tjenestemisbrug i forsvarstoppen skal have konsekvenser, hvis tilliden skal genopbygges, siger forsvarsekspert. Selv de allerøverste chefer er nu involveret i affæren, som har afsløret en kultur, hvor kærester og familiemedlemmer hjælpes med forfremmelser eller lønforhøjelser.

Yousee til pensionist: Skal vi ikke lige få det klaret, så du får fuldt udbytte af dit fordelsprogram?

Leo Lund fra Viborg fik en mail om, at han var tilmeldt Yousee More, et fordelsprogram, men det kendte han ikke noget til.

Analyse: Formandsuro er en taberdebat og smagsprøve på farligt opgør

Det er vind eller forsvind om få måneder for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Formandsspøgelset hjemsøgte Venstres landsmøde i Herning

Mens statsministeren gjorde sig munter over udlændingeminister Inger Støjbergs udholdenhed, lagde debatten om ledelsen af Venstre efter Løkke en dyne over partiets sidste ordinære landsmøde inden næste folketingsvalg.

Indblik
Kommentarer

Vejbyggeri med konsekvenser: Megaprojekter ændrer Jordens overflade og truer dyrelivet

Verden over gør nye veje, jernbaner, dæmninger og elledninger indhug i hidtil uberørte områder. Det har konsekvenser for dyrelivet. 4.383 dyrearter af de 13.761 arter, der karakteriseres som truede, er direkte truet af infrastrukturprojekter. Men dyrenes levesteder kan reddes.

Analyse: Hvornår skal alarmklokkerne ringe, når mor bruger millioner?

Efter tv-interviewet med den svindelsigtede Britta Nielsens døtre melder der sig både juridiske og menneskelige spørgsmål.

Inger Støjberg: »Jeg ser ikke mig selv som næstformand for Venstre«

I Venstre strides man om, hvad det vil sige at være liberal. For Inger Støjberg handler det om at sikre lige muligheder og undgå revner i »fundamentet«. Debatten om partiets sjæl spøger også i debatten om, hvem der skal være partiets næste formand.

Markant flere siger farvel til bøffen og mælken: Men hensynet til klimaet og dyrene risikerer at skade deres eget helbred

Vegetarer og veganere er i farezonen for at komme i alvorlig underskud af vitaminet B12. Symptomerne kommer snigende, advarer læger.

Familie på fire lever vegansk: »Vi gør det af bedste overbevisning og tror på, at det er det bedste for os alle«

Familien Reimers Magrane har valgt en vegansk livsstil for at passe på sig selv, deres små børn og Jorden. Det sker, selvom Sundhedsstyrelsen fraråder vegansk kost for børn under to år.

Mest Læste
 1. 1
  Familie på landet har droppet benzin og diesel: Det hele klares med el og hybrid - og så er der en uventet kæmpefordel
  På få år er ikke mindst unge familier skifter til hybrid- og elbiler. Familien Wien fra Nesodden lidt uden for Oslo ...
 1. 2
  Efter tre års efterforskning: Politiet kan ikke knække ekstremt brutal og lukket mafia
  Den armenske mafia i Tyskland går for at være usædvanlig brutal, men politiet kan ikke trænge ind i det rå miljø, der ...
 1. 3
  Kolossalt og fænomenalt: Cecily Brown går lige i kødet på publikum på Louisiana
  Cecily Brown demonstrerer det figurative maleris berettigelse på Louisiana.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her