Agent RS 167 taler ud

Følg med, når apartheidspionen Craig Williamson efter 40 år står frem og fortæller historien om, hvordan Sydafrikas efterretningstjeneste manipulerede med millioner af danske bistandskroner, som var tiltænkt kampen mod landets racistiske mindretalsstyre.

Vi er Smuk!

Dåseøl, tætpakkede telte og en pumpende bass i luften. Jyllands-Postens fotografer tager dig med til de første dage på Skanderborg Festivals campingområde, Kærligheden.

Den uforløste

Jakob Fuglsang har altid været et stort talent, men hans gennembrud som topnavn er først kommet i denne sæson. Jyllands-Posten har fulgt Jakob Fuglsang dette forår og bringer over tre kapitler historien om den bedste danske cykelrytter i årtier.

Landsbykongen

Landsbyen Linde i Vestjylland kæmper med tomme bygninger og borgere, der flytter væk. Jørgen Søvndal vil den udvikling til livs. Jyllands-Posten har tegnet et portræt af en lokalpatriotisk erhvervsdrivende, der nægter at se sin landsby dø ud.

Augustkuppet

Det er 25 år siden, at en gruppe magtfulde mænd i Moskva forsøgte at kuppe Sovjetunionens leder Mikhail Gorbatjov. I en ny serie går Jyllands-Posten bag om kulisserne og ved hjælp af interviews med personer tæt på forløbet, retsbøger og dagbøger fortæller vi historien om Augustkuppet, der i sidste ende betød Sovjetunionens sammenbrud og en ny verdensorden.

Anføreren

Efter to års fortrolige samtaler med Daniel Agger er Jyllands-Posten kommet helt tæt på personen bag landsholdets nu tidligere anfører. Daniel Agger tager os med fra barndommen i Hvidovre til ungdommen i Brøndby til stjernelivet i Liverpool. Men livet som professionel har også en bagside.

Efter angrebet

Jyllands-Posten markerer årsdagen for terrorangrebet i København den 14. og 15. februar 2015. 10 personer, der var helt tæt på begivenhederne, fortæller om deres oplevelser - og alt det der fulgte efter.

Konvertitten

Dette er historien om Kenneth Sørensen, der pludselig konverterede til islam og blev radikaliseret af islamistiske kræfter i Danmark og i udlandet. Han er en af de mere end 125 unge danskere, som er rejst til Syrien for at kæmpe som såkaldt hellig kriger. Kenneth Sørensen kom aldrig tilbage.

Børn af natten

Et par unge festdrenge står i spidsen for en kontroversiel natklub i København. Her er der hurtige penge, stoffer, store vodkaflasker og sex i fuld offentlighed.

Skandalen i OW Bunker

På 225 dage gik OW Bunker fra blomstrende forretning til en af danmarkshistoriens største erhvervsskandaler. Læs hele historien om det store kollaps i fem velfortalte kapitler.
Se flere nyheder