• For abonnenter

Kvalitetssushi med hjem? Få ekspertens råd

Når sushi-eksperten Zoë Escher skal vurdere en restaurant, kigger hun altid på, hvordan den opbevarer fisken. Her fortæller Zoë Escher, hvad hun mere lægger vægt på, når hun køber sushi.

Artiklens øverste billede
Der er kun to steder i København, hvor Zoë Escher selv ynder at indtage sin sushi. Det er Restaurant Kyoto på Amager og Restaurant Sukiyaki på Vesterbro. Begge restauranter er ejet af Takio Ueda, som var den første i Danmark, der åbnede en sushi-bar. Her kan hun få den originale, minimalistiske japanske sushi.

”Inden jeg besøger en sushirestaurant, tjekker jeg altid deres hjemmeside for, at lære deres koncept lidt bedre at kende, ” siger Zoë Escher, der er selvstændig sushikok og forfatter til kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”.

Zoë Escher er uddannet sushikok i 2006 fra California Sushi Academy i Los Angeles under den japanske

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.