Anmeldelse: Ny bog om at få succes er sværere at læse end sine populære forgængere

”Start med hvorfor”-forfatteren, englænderen Simon Sinek, har begået en ny bog, ”Det uendelige spil”, som leverer et nyt syn på succes og dét at vinde. Bogen vil for meget og er ikke lige så nem at gå til som hvorfor-bøgerne.

Hun syr nogle af Skotlands mest populære brudekjoler

Det er ikke kun i overført betydning, at 47-årige Mette Baillie har sus i skørterne. Det har hun rent bogstavelig talt. For når hun holder fri og skal lade op med ny inspiration til at sy nye, flotte brudekjoler, sker det gerne på ryggen af en skriggul motorcykel i fuld fart gennem det skotske højland.

Aarhusiansk iværksætter i London har kurs mod milliarderne

I 2016 etablerede Mathias Linnemann sammen med tre partnere den digitale rekrutteringsplatform Worksome. I foråret 2019 åbnede virksomheden kontor i London med den 36-årige aarhusianer i spidsen, og i 2020 satser man på at nå et trecifret millionbeløb i omsætning.

Var ikke vild med at arbejde i jakkesæt: »En poloshirt passer langt bedre til mit temperament«

Portræt: Kræn Brinck Nielsen var engang sejlsportsmand i verdensklassen. Nu sælger han som adm. direktør både i luksusklassen.

Globale danskere: »Vi kunne helt sikkert tjene flere penge ved at flytte til Singapore eller Hong Kong, men for os er livskvalitet mindst lige så vigtig«

Under et studieophold i Grenoble mødte Ulrik Gøtsche kvinden i sit liv, og her startede et eventyr, der i dag har ført ham til Australien, hvor både han og hans hustru er faldet pladask for mentaliteten, klimaet og morgenture på surfbrættet.

Task force-formand om hvidvask: Banker skal uddanne ansatte bedre

Det handler lidt for meget om mavefornemmelse, når de bankansatte skal finde og bekæmpe hvidvask. Juraprofessor efterlyser mere erfaringsudveksling og bedre uddannelse.

Globale danskere: Kunsten styrer hans liv 24 timer i døgnet

To ødelagte knæ satte en stopper for Thomas Juul-Jensens lovende cykelkarriere. Men en inderlig passion for de ting, han elsker, har han stadig, og i dag hedder passionen at skabe sig en international karriere som billedkunstner. En passion, der drives fra den evige stad, Rom.

Mor bliver oftest hjemme hos det syge barn

En mere ligelig fordeling af løn og karrieremuligheder kræver, at fædre tager en større tørn med både babyer og syge børn, lyder det fra Lederne og Kvinderådet.

Ministers forslag om øremærket barsel får hug af eksperter i ligestilling

En skitse fra regeringen til ændringer af de danske barselsregler får organisationer og en professor til at advare om fare for mindre ligestilling i arbejdslivet. Reglerne skal laves om pga. af et nyt EU-direktiv.

Kommentarer

Finanskrisen knækkede Mikkelines amerikanske butikseventyr: »Ingen skal få mig ned med nakken«

Økonomisk nedtur og alvorlig sygdom kan knække de fleste. Men ikke 42-årige Mikkeline Hicks, der efter eget udsagn er en fighter. Ikke den værste egenskab at have, når man bor i USA, hvor det sociale sikkerhedsnet er knapt så finmasket som i Danmark.

Ny undersøgelse: Deltidsjob i høj kurs blandt danskerne

Konsulenthus kritiserer virksomheder for ikke at følge med tiden og oprette flere deltidsstillinger.

Dansker står bag international ferieportal med trecifret millionomsætning

Globale danskere: På blot fem år har 40-årige Rasmus Porsgaard fra Herning skabt en international forretning i Tyskland med en global søgemaskine målrettet markedet for ferielejligheder og feriehuse. Men ifølge Rasmus Porsgaard selv ville den samme succeshistorie næppe have udspillet sig her i Danmark.

De her ting gør dig syg på jobbet

Psykiske lidelser topper listen over anmeldte erhvervssygdomme

Sådan vil Microsoft, Novozymes og DI få flere kvinder til at uddanne sig inden for it, teknologi eller naturvidenskab

Med en "hård" uddannelse kan man skabe klimavenlig teknologi. Det vil erhvervslivet gøre mere synligt for yngre kvinder. DI ønsker et øget antal studiepladser.

Spørg om penge
Mest Læste
 1. 1
  Han tvivlede på de to tårnes skæbne og blev kaldt »gak«
  75 år lørdag: Niels Holger Harrit trak fulde huse med sin hypotese om, hvad der egentlig skete den 11. september ...
 1. 2
  Politiet fik ved en fejl fortrolige teledata: »Det overgår næsten min forstand, hvordan det kan ske«
  Indholdet fra et ukendt antal sms-beskeder er i strid med loven havnet hos Rigspolitiet i en sag, som ...
 1. 3
  Holland er klar til at tage over efter briterne
  Når brexit træder i kraft, mangler EU et stort land, der kan sige Tyskland og Frankrig imod.
Premium Tophistorier

Spørg om penge: Bør vi skynde os at overdrage den forældrekøbte lejlighed?

En forestående regelændring om forældrekøb får en læser til at spørge om timing af salget af en lejlighed.

Boganmeldelse: Forbandede fremskridt – brødrepar stiller skarpt på teknologiens skjulte bagside

To brødre, en journalist og en forsker, har skrevet en vældig god bog om den digitale revolution og om, hvordan man får det gode ud af teknologierne og minimerer de negative konsekvenser, der uundgåeligt også viser sig.

Spørg om penge: Det bliver lettere at fortryde sine valg i selvangivelsen

Højesteret har truffet en principiel afgørelse om såkaldt selvangivelsesomvalg. Med dommen kan skatteydere i videre omfang end hidtil ændre et valg truffet ved den oprindelige selvangivelse, hvis skattemyndighederne siden ændrer en skatteansættelse.