Valget stod mellem showdroner eller kartoffelvejemaskiner

Den 34-årige softwareingeniør Simon Falsig fra Vejle skiftede støvede fabrikshaller i Danmark ud med showdroner i Zürich og nogle af verdens største scener.

Globale danskere: Uffe havnede på den rigtige vinhylde

Den 31-årige Uffe Deichmann fra Hundested elsker både australsk vin og sin australske kone, Nicole. Sammen har de etableret et vinhus lidt syd for Adelaide, midt i et af Australiens bedste vindistrikter, og på blot to år har de mangedoblet produktionen af vinen med det danskklingende navn Poppelvej.

Selskaber går på chefjagt i udlandet

De tungeste headhuntere leder nu mere i udlandet end herhjemme efter kandidater til danske selskaber.

Sådan arbejder en topheadhunter

Interview: Efter 15 år øverst i headhunterbranchen gør Michael Vad, managing partner i Spencer Stuart i Norden, status: Rollen som headhunter er rykket tættere på topledelsen.

»Mit hjem er, hvor jeg bor lige nu«

Josephine Knudsen har boet i udlandet, siden hun var syv år gammel. For hende er hjem ikke knyttet et bestemt sted. Hun er, hvad man med et nyt begreb kalder ”third culture kid”.

Globale danskere: »Jeg tiltaler konsekvent tyskerne i du-form«

Portræt: David Barnwell er livsstilsredaktør på et stort tysk magasin. På jobbet trækker han på sit kendskab til dansk stil og design, og så holder han fast i den uformelle, danske tilgang.

Lars Brunsø har været boss i 36 år: Sådan holder han sig skarp

Lars Brunsø har været boss i Akva Waterbeds i 36 år. For ham er drivkraften ikke at tjene mest muligt. Han holder sig skarp som leder ved at deltage i netværk, læse litteratur og bruge tvivlen til at være nysgerrig.

Globale danskere: Når Camilla flytter til en ny tysk by, melder hun sig ind i håndboldklubben

Med en håndbold i hånden føler Camilla Duus sig rolig og klar til at indtage endnu en tysk by. Derfor er sporten med hende overalt.

Boganmeldelse: Skrøbelighed og robusthed er en del af det generøse lederskab

Robusthed er et nyt buzzword, som bliver undersøgt af filosoffen Ole Fogh Kirkeby i hans seneste bog ”Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab”.

Globale danskere: Michael er med til at revolutionere bilindustrien

Som direktør i tyske Interoute er Michael Hartmann en del af et miljø, der er ekstremt konkurrencepræget og internationalt, og som udvikler fremtidens digitale løsninger.

Kommentarer

Globale danskere: Onlinepoker førte til en karriere i udlandet

Morten Madsens interesse for online poker har givet ham en karriere inden for online spil-industrien. Først på Cypern og nu i Estland.

Jess kan sætte navn, drue og region på fem af seks vine med bind for øjnene

Jess Kildetoft bestod den ypperste eksamen inden for sommelier-faget sidste år. Talentet bruger han – lidt endnu – hos Mash i London.

Globale Danskere: Hun var på vej til Kina, men endte i Argentina

Danielle Jenster er født i Schweiz, har rundet Danmark og Kina og arbejder nu i Argentina. Hun drømmer om liv i Danmark og Sydamerika, men frygter den danske udlændingelov.

Globale danskere: Fra dansk software-arkitekt til udlejer i Storbritannien

Frank Mandix skiftede sin danske it-verden ud med den britiske ejendomsbranche, da hans kone fik job i London. Nu kommer han ikke hjem igen.

Brug Søren Kierkegaard til at gøre dine samtaler bedre

”Den kierkegaardske samtalesløjfe” gør både sin læser klogere på Søren Kierkegaard, på samtalen og på sig selv. Bogen inspirerer til at forbedre alle slags samtaler.

Spørg om penge
Spørg om penge: Arv modtaget fra udlandet er som udgangspunkt afgiftsfri
Spørg om penge: Sådan beskattes gevinst og tab ved køb og salg af bitcoins
Kryptovalutaer er en fællesbetegnelse for virtuelle valutaer. Selvom kryptovalutaer har eksisteret i en ...
Mest Læste
 1. 1
  Putin har sendt sit svar: Konflikten mellem London og Moskva spidser til
  Nyt kapitel i et drama med udvisninger, spionanklager og døde eksilrussere.
 1. 2
  Er du Emmas mormor? Flere mødre får børn, når de er over 40 år
  Men frugtbarheden er ikke forlænget, siger en overlæge.
 1. 3
  Fanden tage det hele: De unge festede igennem og knaldede som vilde kaniner i krigens mørke
  En historiker inviterer os en tur langt ind i danskernes meget aktive sexliv bag besættelsestidens ...
Premium Tophistorier

Spørg om penge: Sådan beskattes gevinst og tab ved køb og salg af bitcoins

Kryptovalutaer er en fællesbetegnelse for virtuelle valutaer. Selvom kryptovalutaer har eksisteret i en årrække, har kraftige kursstigninger i 2017 suppleret med medieomtale af nyrige som følge af disse gevinster for alvor sat gang i investeringer i disse valutaer.

Totalkredit går sejrrigt ud af opgør om prisen på boliglån

Udskældte Totalkredit er landets billigste realkreditselskab, men lever stadig ikke op til egne målsætninger. Det skal der gøres noget ved, bedyrer hovedejeren.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her