Nye butiks- og servicekoncepter er en nødvendighed

Muligheden for at nyde en kop kaffe og et stykke kage i banken eller i køkkenforretningen er blot et par eksempler på de nye butiks- og servicekoncepter, der vinder frem. Den primære drivkraft er at skabe et modtræk til forbrugerens digitale hverdagsunivers.

Brexit, klima og regler: Her er EU's udfordringer de næste fem år

Fremtidens EU kommer især til at tage stilling til databeskyttelse, klimaudfordringer, industri og brexit, lyder det fra det danske erhvervsliv. Det vil også præge vilkårene i det danske erhvervsliv.

Dødelig virus sender chokbølger gennem verdensmarkedet

Svinepest spreder sig som en steppebrand i Asien og får fødevarepriserne til at stige i resten af verden. Det kan blive redningen for de kriseramte danske landmænd.

Bavarian vil have fingrene i guldkrukken, som ingen har kunnet finde

Hvis Bavarian Nordic lykkes med særligt ét projekt, vil det mere eller mindre kunne transformere det udfordrede biotekselskab op i en helt ny liga. Problemet er, at mange har forsøgt, og alle har de floppet fælt.

Ny stresspolitik har brudt tabuet om trivsel blandt ansatte på byggeplads

Dårlige resultater i arbejdspladsvurderingen fik entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen til at indføre nye tiltag i kampen mod stress, og det har forbedret arbejdsmiljøet gevaldigt, fortæller medarbejder.

Danske Bank kræver svar om hvidvask fra Danske Bank

Sidste år var bekæmpelse af hvidvask det hyppigste emne for dialog mellem Danske Bank som aktiv investor og de danske virksomheder, der er investeret i.

Ugens aktie: Pandora jagter succes

Mange aktieinvestorer vurderer muligvis, at Pandoras brand er blevet mindre værd, hvorfor aktiekursen er faldet. Denne værdi kan kæmpes tilbage, men det tager lang tid og kræver, at Pandora får skabt nye succeser.

Danmarks største bank vil genopfinde sig selv som investor

Danske Bank har sat alle porteføljemanagere til at gentænke deres måde at investere på.

Spørg om penge: Salg af landbrugsejendom til udstykning udløser skat af fortjeneste

Et søskendepar spørger om deres skattemæssige stilling ved eventuel fortjeneste på udstykning af grunde fra arvet landbrugsejendom.

Kommentarer

Boganmeldelse: Nordiske chefers ledelsesstil kan erobre resten af verden

I den fremragende bog ”On the Move”, som indtil videre kun er udkommet på engelsk, indkredser Pernille Hippe Brun, hvad der karakteriserer nordisk ledelse, og hvordan den ledelsesform kan praktiseres også uden for Norden.

Sådan opnås nedsat boafgift ved generationsskifte

En række krav skal være opfyldt, for at kunne gøre brug af de gunstige regler om nedsat afgift af gave eller arv i tilknytning til et generationsskifte af aktive virksomheder. De centrale betingelser omtales i denne artikel.

Glem alt om spidse albuer og indbyrdes konkurrence: Her er 20 startups sammen om alt fra frokost og fredagsbajere til tips om pengestærke investorer

StartupWorks i Aalborg er et eksempel på et relativt nyt fænomen, hvor freelancere og små startups indgår i et socialt fællesskab, som var de en del af samme virksomhed.

Mange danskeres adgang til gratis lægehjælp i EU udløber inden sommerferien

Knap hvert andet dansk udstedte EU-sygesikringskort udløber i år. I modsætning til en række andre EU-lande får danskerne ikke automatisk et nyt blåt kort hvert femte år.

Freelancere og løst ansatte: Er fremtidens arbejdsmarked ensomt?

Flere og flere danskere beskæftiger sig som freelancere, selvstændige eller ejere af små startups med en eller få ansatte. For dem er den daglige snak over kaffemaskinen og firmafester ikke en selvfølge.

Spørg om penge
Spørg om penge: Salg af landbrugsejendom til udstykning udløser skat af fortjeneste
Et søskendepar spørger om deres skattemæssige stilling ved eventuel fortjeneste på udstykning af grunde ...
Sådan opnås nedsat boafgift ved generationsskifte
En række krav skal være opfyldt, for at kunne gøre brug af de gunstige regler om nedsat afgift af gave eller arv i ...
Mest Læste
 1. 1
  Udsigt til 40.000 kr. i startløn: Men hvorfor uddanner universiteterne så ikke flere, der kan det samme som Thor Olesen?
  En række uddannelser afviser op mod 8 af 10 kvalificerede ansøgere, selv om arbejdsgiverne nærmest står i kø for ...
 1. 2
  Dødelig virus sender chokbølger gennem verdensmarkedet
  Svinepest spreder sig som en steppebrand i Asien og får fødevarepriserne til at stige i resten af ...
 1. 3
  Pensioneret lærer: Elever uden dannelse eller pli er nu blevet så gamle, at de stiller op til Folketinget. Gud nåde og trøste os
  Det er de gyldne løfters tid, og det gør det ikke lettere at finde ud af, hvem man skal stemme på.