Investorerne er vilde med boligbyggeri

Investorerne er ikke længere primært er fokuseret på boligbyggeri i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Nu får også provinsen glæde af pensionskassemillionerne, der placeres i byggeprojekter over hele landet, viser en ny undersøgelse fra ingeniørvirksomheden Cowi.

Danske Bank-whistleblower: Der var ingen røde flag. Der var ikke engang nogen kobberfarvede flag

Whislebloweren i Danske Banks hvidvaskskandale, Howard Wilkinson, revser banken fra en talerstol i Folketinget.

Ombudsmanden skyder gang i granskning af kundeservice i Skattestyrelsen

Korrekt vejledning af borgere og virksomheder har stor betydning for samspillet mellem danskere og skattemyndigheder, fastslår ombudsmanden. Han vil nu kigge Skattestyrelsen i kortene.

Ny analyse fastslår: Vi undervurderer gevinsten ved udenlandsk arbejdskraft

Udenlandsk arbejdskraft er guf for mange virksomheder, men en ny analyse viser, at den også dæmper udsving i nationaløkonomien. Det betyder færre skattestigninger og mere velfærd på den lange bane, ifølge tænketanken Kraka.

Techkæmper forlader Danmark på rejsen mod milliarderne: »Det er svært at gøre noget ved«

Danmark har meget svært ved at fastholde de største vækstsucceser i landet. Landets lille størrelse og masser af udenlandsk kapital trækker næste generation af store, danske virksomheder til udlandet.

Ny måling: Danskerne skruer ned for bæredygtigheden

Danskerne er på en række områder blevet markant mindre miljøbevidste og bæredygtige de seneste år. Færre køber miljøvenlig shampoo og vaskepulver, og interessen for genopladelige batterier, miljømærkede computere og energivenlige køleskabe er også for nedadgående.

Ny prognose: Danskerne vil bruge mere på julegaver og mad

Julehandlen slår ny rekord. Det vurderer Dansk Erhverv og forudser dermed, at hver husstand bruger 5.400 kr. ekstra på gaver og mad op til dette års højtid.

Lone Fønss Schrøder lavede hemmelig aftale om aktiesalg - her er den

Lone Fønss Schrøder vil ikke kommentere en fortrolig aftale, der kunne sikre hende andel i et millionhonorar i dollars. Nu kan Finans offentliggøre aftalen.

Lone Fønss Schrøder om retsstrid: »Lige meget hvor underholdende det er, er der ikke noget i det«

Tidl. Saxo Bank-formand Lone Fønss Schrøder vandt en voldgiftssag over sin tidligere samarbejdspartner uden problemer, lyder det fra hovedpersonen.

Norge skifter til elbiler: Men hvor skal Danmark finde 20 mia. kr.?

Norge er i fuld gang med at skifte til elbiler. Pris: 20 mia. kr. om året. Den danske finansminister kalder regnestykket »meget relevant«.

Kommentarer

Ugens aktie: Bavarian Nordic er stadig et spændende selskab

Fra årets start har det været klart, at 2018 blot ville være et år som Bavarian Nordic skulle igennem, da forventningen hele tiden har været, at selskabet vil ...

Bæredygtig revolution tvinger investeringsfonde til nye investeringer

Danske investeringsforeninger arbejder på højtryk med at ændre deres investeringsprocesser, så etik og bæredygtighed bliver opprioriteret kraftigt, når de udvælger investeringer.

Danskerne springer på europæisk megatrend: Vi vil gøre verden bedre med vores investeringer

Efterspørgslen efter bæredygtige og etiske investeringer er enorm fra pensionskasser, kommuner og andre institutionelle investorer både herhjemme og i Europa. Nu begynder de private investorer også at komme med

Giv medarbejderne kontrol og slip for stress-sygemeldinger

Forfatterne bag succesbogen ”Tag på arbejde – fra sygemelding til samarbejde” er klar med en opfølger, som gør op med en række myter om stress og peger på relationen mellem leder og medarbejder som et godt sted at starte stress-forebyggelse.

Spørg om penge: Hvad skal man være særligt opmærksom, når man vil sælge fast ejendom til børn, børnebørn eller arvinger?

Landsskatteretten har med to afgørelser på ny taget stilling til +/- 15 pct.-reglen i forbindelse med en gaveoverdragelse af fast ejendom indenfor den nærmeste familie.

Spørg om penge
Spørg om penge: Hvad skal man være særligt opmærksom, når man vil sælge fast ejendom til børn, børnebørn eller arvinger?
Landsskatteretten har med to afgørelser på ny taget stilling til +/- 15 pct.-reglen i forbindelse med en gaveoverdragelse ...
Kan ejerlejlighed sælges som dødsbo uden anden beskatning end arveafgift?
Kan ”uskiftede” døtre sælge deres fars ejerlejlighed fra tidligere tid som dødsbo uden beskatning bortset fra ...
Mest Læste
 1. 1
  Familie på landet har droppet benzin og diesel: Det hele klares med el og hybrid - og så er der en uventet kæmpefordel
  På få år er ikke mindst unge familier skifter til hybrid- og elbiler. Familien Wien fra Nesodden lidt uden for Oslo ...
 1. 2
  Efter tre års efterforskning: Politiet kan ikke knække ekstremt brutal og lukket mafia
  Den armenske mafia i Tyskland går for at være usædvanlig brutal, men politiet kan ikke trænge ind i det rå miljø, der ...
 1. 3
  Da Legos formand tog fusen på alle: »Ingen andre end jeg vidste det, og jeg havde først besluttet det om morgenen.«
  50 år onsdag: For Jørgen Vig Knudstorp er legetøjskoncernen blevet et kald.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her