07:02

Ny lov i USA: Den sidste rejse skal være klimavenlig

Topchefer: Debatten i valgkampen er på afveje. USA mistænker Syrien for nyt angreb med kemisk våben. Fransk enke sagsøger Boeing for 276 millioner dollar.
21.05

Ny skræmmende prognose for havstigninger

Maduro foreslår nyvalg til Nationalforsamlingen i Venezuela. Dommer støtter demokrater i udlevering af Trumps skattepapirer. Fransk domstol har beordret genoptagelse af pleje til lammet mand.

20.05

Trump truer Iran med udradering: Trump truer Iran med udradering: »Hvis Iran ønsker en kamp, så vil det være den officielle ende på Iran«

S og V vil reducere drivhusgasser med 60 procent. Ekstra penge fra Christiansborg til hospitalerne bliver slugt af stigende udgifter til hospitalsmedicin. 32-årig syrer skal for retten i terrorsag.

16.05

Østjysk ekspolitiker tiltalt for 109 seksuelle orgier i hele landet

De Konservative vil blokere for Løkkes velfærdsløfte. Venezuelas regering og opposition forhandler i Oslo. Margrethe Vestager i spil som kommissionsformand.

15.05

Bekymring for »kulturelle særtræk«: Mange danskere så helst ikke deres børn blive gift med en muslim

Anders Samuelsen angriber Løkke: Du svigter de liberale danskere. Britiske politikere skal igen stemme om Mays brexitaftale. Fra i dag er det muligt at brevstemme til folketingsvalget.

14.05

Kemigigant dømt til at betale: Par tilkendt milliarder i erstatning efter brug af ukrudtsmiddel

Lars Løkke vil hæve cigaretpriserne. Popstjerne aflyser alle sine koncerter. Og så begynder semifinalerne i Eurovision Song Contest.

13.05

Venstremands valgtog forårsagede 10 naturbrande

S vil næste år hæve pensionsalderen til 69 år. Præst blandt de dræbte i angreb mod kirke i Burkina Faso. IMF kommer med vurdering af dansk økonomi.

10.05

Danskerne aner ikke, hvem der sidder i Europa-Parlamentet

Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti går imod Venstre. Christian Kjær har fået en royal næse. Mette Frederiksen tager endelig hul på valgkampen.

09.05

Valgforsker: Valgforsker: Her er emnet, der kan blive afgørende for valgkampen

Løkke møder kritik for både sit pensions- og velfærdsudspil. Eksperter advarer: Det vil tage over 50 år at tilbagebetale Femern-forbindelsen. Putin overværer militærparade i Moskva.

08.05

Medie: Medie: Trump mistede milliarder på 10 år

Det er tillidskrisens og truslernes valg. En dræbt og syv er såret under skyderi på amerikansk skole. Store protester ventes under retssag om dobbeltdrab i Marokko.

Nyhedsbreve
07.05

Kunne flere være i live? Kunne flere være i live? Flere passagerer tog håndbagage med ud af brændende fly

Ring af danskere er indblandet i spektakulær millionsvindelsag. Mette Frederiksen er sygemeldt.

06.05

Trump-rådgiver får på puklen: Trump-rådgiver får på puklen: Spredte video af "Hamas-raketter"

41 frygtes dræbt i brændende fly i Moskva. Der er rekordmange ledige lejeboliger i Danmark. Boeing ændrede i advarselssystem uden at varsle flyselskaber.

03.05

Mette Frederiksen irettesætter folketingskandidat: S-borgmester: »Simon Simonsen bruger mig og min graviditet til at udskamme kvinder«

SAS og piloter indgår aftale og slutter ugelang strejke. Politiet sigter Rasmus Paludan i ny sag om racisme. Dødstallet efter moské-angreb i Christchurch stiger til 51.

02.05

London: To kvindelig fundet i fryser - men hvem er de?

SAS aflyser over 700 flyafgange i dag. Det britiske parlament erklærer undtagelsestilstand for klimaet.

01.05

Friske kræfter kommer til: Tronskifte markeres med 10 fridage til alle

Maduro hævder, at kupforsøg er slået ned. Sagen om Finanstilsynet er slet ikke slut, siger EU-kommissær.

Premium Tophistorier

Lars Løkke langer ud efter høje direktørlønninger

Danske toplønninger på mange millioner kroner er fuldstændigt skævt og kaster lange skygger ind over solidariteten i skattesystemet, advarer statsministeren.

Jyske Bank stævnet – risikerer at miste retten til navn

Jyske Kredit mener, at navnet Jyske Realkredit ligger for tæt på selskabets navn og lægger nu sag an mod Jyske Bank for at få banken til at droppe det.

Håndværkere er bekymrede for social dumping og svindel i branchen

Ansatte i byggeriet er i høj grad bekymret for dumping af løn og sociale forhold. En bekymring arbejdsgiverne ikke forstår: Vi har svært ved at genkende det billede.

Dansk iværksætter solgte livsværket – nu vil han selv købe stort

Falcon.io voksede hurtigt på egen hånd. Men efter at have fået kapitaltunge, amerikanske ejere, er der penge til at købe op i stor stil og jagte en global førsteplads.