19.09

Nye problemer for premierminister: Premierminister i modvind i valgkamp: Undskylder for bruntmalet ansigt til en fest

Myndigheder blev advaret om formodet momssvindel, men greb ikke ind. Regeringen vil hæve prisen på en cigaretpakke til 50 kroner. Pilen peger på Støjberg som næstformand før V-landsmøde

18.09

Ny forskning: Ny forskning: Overvægtige danskere har overvægtige hunde

Saudi-Arabien vil fremlægge beviser for iransk rolle i angreb. Wammen vil kulegrave Finansministeriets regnemodeller. Vinder kan endnu ikke kåres ved tæt israelsk valg.

17.09

Trump revser stort medie efter nye anklager mod dommer

Varmekunder betalte overpriser. 600.000 er i fare for folkedrab. 47.000 straffesager hober sig op.

16.09

Ekskonen fandt ham: Rockstjerne fundet død i sin lejlighed

Løkke har længe haft Ellemann i tankerne som ny V-formand. Prisen på råolie ryger i vejret. Sag om udbytteskat vokser med op mod en milliard kr.

13.09

Klimaaktivister forsøger igen at forstyrre trafikken i en af Europas travleste lufthavne

Færre og langsommere tog de næste tre år. Thulesen Dahl erkender fejl. Demokratiske frontløbere tørnede sammen.

12.09

Ekstremt vejr på vej til feriesteder: Ekstremt vejr på vej til feriesteder: Danskere er blevet advaret

Minister: Tidlig pension kan allerede indføres i denne valgperiode. Flere partier er åbne for at forbyde smage i e-cigaretter. Forskere har opdaget vand på planet i andet solsystem.

11.09

Japans regering vil dumpe radioaktivt vand ud i Stillehavet

Jihadister var med i netværk bag formodet momssnyd i dansk erhvervsliv. Netanyahu vil annektere mere af Vestbredden. Rapport: Verden må investere massivt mod klimaforandringer.

10.09

Nordkorea stillede krav til USA - få timer efter fløj nye raketter i luften

Underhuset afviste Johnsons ønske om valg inden brexit. Ellen Trane Nørby vil være V-næstformand. Regnfuld dag i vente.

09.09

Anklager om snyd og stemmeprocent på 20 i Moskva: Men Putins parti har erklæret sejr

Lovgivere vil have hastedebat for at tøjle Boris Johnson. 22-årig står til straf for kamp mod terror i Syrien. Hver tredje gymnasieelev har overvejet at droppe ud.

Nyhedsbreve
06.09

Til kamp mod kunstige farvestoffer: Violette gulerødder skal erstatte kunstige farvestoffer

Handelskonflikt tager en luns af den globale vækst. Dødstal efter orkan er steget. Dobbelt så mange voksne umyndiggøres som for ti år siden.

05.09

Medie: Medie: USA forsøgte at bestikke kaptajn på iransk olietanker med millionbeløb

Underhuset afviste Boris Johnsons valgønske. Ellemann og Støjberg uenige på flere punkter. Dykkere har bjærget 33 lig efter bådbrand.

04.09

Oplevede to masseskyderier på en uge: Oplevede to masseskyderier på en uge: Supermarkedskæder stopper salg af ammunition

Ellemann melder sig som formand for Venstre. Boris Johnson led stort nederlag til parlamentet. Institutleder forlader Aarhus Universitet efter omstridt rapport.

03.09

Efter Amazonas-brande: Nu er Bolsonaro knap så populær

Karsten Lauritzen har peget på Støjberg som næstformand. Mindst fem er døde under Dorians hærgen i Bahamas. Det britiske parlament samles efter ferien.

02.09

Komikeren Kevin Hart er blevet alvorligt kvæstet i bilulykke

Merkels alliance bløder stemmer til AfD ved tyske delstatsvalg. Gaseksplosion har tilintetgjort restaurant i Helsingør. Superorkanen Dorian er gået i land og har hærget Bahamas.

Premium Tophistorier

Sådan fastholder du fokus i en flyvsk verden

Anmeldelse: At fordybe sig i arbejdet er værdifuldt, sjældent og meningsfuldt, mener den amerikanske datalogi-ekspert Cal Newport. Han har skrevet en langtrukken bog om at omfavne kedsomheden, droppe de sociale medier og begrænse det overfladiske arbejde.

Spørg om penge: Strammere praksis for generationsskifte ved brug af aktiemodel

Spørg om penge: Gennem mange år har den såkaldte A/B-model været et af de foretrukne værktøjer ved generationsskifte af virksomheder. Det skyldes nogle skattemæssigt favorable afgørelser fra Skatterådet om bl.a. værdiansættelsen, men praksis er efterfølgende strammet.

Klimastrejken er nået helt ind i bestyrelseslokalet

Presset fra bl.a. klimastrejkerne er nu så stort, at mange virksomheder har travlt med at redefinere sig i forhold til en dagsorden, der er uden for deres kontrol.