*

13.12

Kæmpeasteroide kommer tæt på Jorden - med meteorregn

Danske anmeldere er vilde med ny "Star Wars"-film. Miljøminister vil genindføre jagt på måger. En demokrat tager senatsplads i Alabama for første gang i et kvart århundrede.
12.12

»Splittende og ineffektive«: »Splittende og ineffektive«: EU’s præsident klar til at droppe smertensbarnet

EU’s præsident, Donald Tusk, kan være klar til at opgive flygtningekvoter. Amerikansk desertør er død. I Alabama skal de tage et valg.

11.12

USA's FN-ambassadør om kvinder, der anklager Trump for krænkelser: USA's FN-ambassadør om kvinder, der anklager Trump for krænkelser: De skal høres

Alle kvinder, også Trumps anklagere, bør høres. 14 fødder er på 10 år skyllet op på canadiske strande. Tyske ministre oprørte over afbrænding af davidsstjerner i Berlin.

08.12

Nordkorea er klar til direkte forhandlinger med USA, siger Rusland

Paven vil ændre fadervor. Maratonforhandlinger hos Løkke endte uden aftale. En løsning om den irske grænseproblematik kan være nær.

07.12

»Julen er kommet tidligt«: Efter masseskyderier: Kongressen vil åbne for våben, der skjules under tøjet på tværs af stater

Regeringen tilbyder DF at skære 12,5 pct. af DR. Nordkorea: Krigen på den koreanske halvø er uundgåelig. Hemmelig køber af verdens dyreste maleri afsløret.

06.12

Barack Obama slår Trump på Twitters top 10

Maltesisk politi har sigtet tre for bombedrabet på maltesisk journalist. Fransk rockstjerne død af kræft. Medie: Islamistisk angreb mod Theresa Mayafværget.

05.12

Trump advares fra alle sider mod anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad

6.200 flergangskriminelle er på offentlig forsørgelse. Trods terror sejler sikkerheden ved danske koncerter. Brexit-aftale blev afsporet af nordirsk støtteparti.

04.12

Forskere med ny opdagelse: Forskere med ny opdagelse: Sklerosemedicin kan slå multiresistente bakterier ihjel

Operaen i New York har suspenderet dirigent efter sexanklager. Penge fra sprogskoler betaler for ejerens luksusliv og kongelige gaver. Den catalanske eksleder og fire eksministre skal møde i retten i Bruxelles i dag.

01.12

Far til drabsoffer udløste håndgranater under retssag

Sydkorea har bekræftet, at nordkoreansk missil kan ramme Washington. Det Hvide Hus overvejer at flytte ambassaden i Israel til Jerusalem. Kvindernes VM i håndbold begynder i dag.

30.11

"Nazi-bedstemor" har tabt appelsag - skal i fængsel for at benægte Holocaust

Rusland kræver systemkritiker udleveret fra Danmark. Rekord-ørred fanget i dansk sø. Retten i Holstebro ventes at afsige dom i sagen mod bandeleder Danny Abdalla.

Nyhedsbreve
29.11

»Potentielt farlig« asteroide kommer tæt på Jorden

Belgisk domstol har blokeret for deportation af imam. Aarhus-forskere forbereder et modangreb i sag om landbrugspakke. Mistænkt seriemorder pågrebet i Florida.

28.11

Nordkoreanere på flugt? Nordkoreanere på flugt? Spøgelsesskib med opløste lig drevet i land i Japan

Kvinde forsøgte at narre Washington Post med falske anklager. Trump kritiseres for Pocahontas-joke. Danmark står alene med nej til kvoteflygtninge.

27.11

Tusindvis nægter at lade sig kue af rumlende vulkan: »Hvis det bliver nødvendigt, vil vi evakuere med magt«

Ugen indledes med en hel del nedbør. Anmeldelser om vold eller trusler mod offentligt ansatte er stadig stigende. Ny teknologi kan inden længe overtage flere af djøfernes arbejdsopgaver.

24.11

Dronningen fortæller om prins Henriks helbred: Dronningen fortæller om prins Henriks helbred: Jeg har lige hørt fra ham

Borgmesterdramaer fortsætter flere steder. Massiv kritik af Enhedslisten og Alternativet i København.

23.11

Allerslev blev genvalgt - men sender nu officielt sit mandat videre

Efter boykot og mistede gæster bliver Trumps navn fjernet fra hotel. Danmark får 14 kvindelige borgmestre. Tre er savnet amerikansk flystyrt i det Filippinske Hav.

Premium Tophistorier

Derfor står regeringen over for et opgør med den offentlige ledelsesstil

Om få uger lander Ledelseskommissionens anbefalinger på Sophie Løhdes bord. Hvis ministeren for offentlig innovation vælger at følge oplægget, skal de offentlige ledere berede sig på flere svære samtaler med deres overordnede.

Kryptovalutaer bryder ud af cyberspace

Bitcoins kan bruges til at betale visse offentlige udgifter i udvalgte områder af Schweiz og handles nu med såkaldte futures. Grænserne mellem den virtuelle og den virkelige verden viskes ud.

Fiskerne har fået en milliardgevinst i nettet

De danske fiskere får mulighed for at fange endnu flere fisk næste år, som dermed ser ud til at blive et rekordår for erhvervet. Årets kvoteforhandlinger i Bruxelles er netop afsluttet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her