16.01

Risikerer fem års fængsel: Belgier anholdt med 20 dehydrerede og stressede fugle i sin kuffert

Danmark er ude af håndbold-EM - læs alle reaktionerne. Regeringen præsenterer flere stramninger mod fremmedkrigere. Anklagepunkter mod Trump bliver læst op i Senatet torsdag.

15.01

Passagerfly smed brændstof ned over legende skolebørn

Næste skridt skal tages i rigsretssagen mod Donald Trump. USA og Kina ventes at underskrive handelsaftale. Kronik: Venstreekstremismen er blevet stueren.

14.01

I 25 år har det været en gåde: I 25 år har det været en gåde: Nu har danske forskere fundet et svar på mystiske lysglimt

Antallet af nystiftede selskaber er faldet markant. Forsvarsminister er åben for at styrke Nato-mission i Irak. Rumlende vulkan lukker Filippinernes hovedstad ned.

13.01

Irans kvindelige OL-helt hopper af: Hun sender en barsk afskedshilsen til regimet

Forskere advarer mod »ustyrlige« naturbrande. Kristian Jensen er overrasket over fyring. USA's Pompeo er rasende efter nyt angreb i Irak.

10.01

Et skidt land for kvinder: Her bliver der anmeldt 34.000 voldtægter om året

EU holder ekstraordinært møde om Iran og Irak. Varetægtsfængslingen af fodboldspilleren Bernio Verhagen udløber. Danske domstole er presset af store sagsbunker.

09.01

Californiens guvernør søger milliardstøtte: »Der er en reel nødsituation«

Boris Johnson er klar til at udskyde dele af aftale med EU. Regeringen præsenterer vækstplan. Australsk turistø evakueret på grund af kæmpebrand.

08.01

Hverken staten eller kommunen skal blande sig - men 1000 ældre mangler besøg

Iranske missiler har ramt luftbase i Irak med danske soldater. Passagerfly styrtet ned i Iran. Josephine Fock vil være leder af Alternativet.

07.01

Danskere drager mod flammerne i Australien

USA vil ikke trække sig ud af Irak. Kurven er knækket - færre børn er fattige. Partier vil sætte aldersgrænse for børnehavebørn til tre år.

06.01

Satte fokus på "tragedie" i takketale: Stjerneskuespiller brugte takketale til at råbe op om klimaforandringer

Over 468.000 bygninger kan blive ramt af oversvømmelse. Trump truer Irak med sanktioner for mulig hjemsendelse. Tyrkiske soldater er på vej til Libyen.

Nyhedsbreve
03.01

Brande kan koste Australiens turisme dyrt

USA har dræbt Iransk general i missilangreb. 4 af 10 anbragte børn er uden job som 30-årige. Australiens leder møder massiv kritik.

02.01

Højtstående general og syv andre døde i nødlanding

Anbragte børn er skeptiske over for mål om at tvangsfjerne flere. Tusindvis af turister skal evakueres fra Australiens sydøstkyst. Israels Netanyahu vil søge om immunitet i svindelsager.

30.12

Presset stiger for at aflyse Sydneys ikoniske fyrværkeri

Danske Bank og Nordea taber kapløbet om boligejere. Putin takker Trump. Brande skaber nye problemer i Australien.

27.12

Canadisk tv har klippet Trump ud af julefilm

Regeringen har mørklagt dokumenter om økonomi bag klimalov. Personer skød mod forbipasserende med fyrværkeri. Fly styrtet ned i Kasakhstan.

23.12

Landet står i brand, men premierministeren kalder yderligere kamp for klimaet for "uforsvarlig"

Fra søndagskirke til hverdagskirke – koncerter, café og babysalmesang hitter. Nationalbankdirektør taler for flere mænd på barsel. Partiledere kritiseres for at underminere retsstat efter aktion.

Premium Tophistorier

Anmeldelse: Ny bog om at få succes er sværere at læse end sine populære forgængere

”Start med hvorfor”-forfatteren, englænderen Simon Sinek, har begået en ny bog, ”Det uendelige spil”, som leverer et nyt syn på succes og dét at vinde. Bogen vil for meget og er ikke lige så nem at gå til som hvorfor-bøgerne.

Spørg om penge: Hjælp til gældsramte forbrugere: Sådan strammes reglerne for kviklån

Kort før jul 2019 aftalte et bredt flertal i Folketinget yderligere stramninger for kviklån, som har fanget mange borgere i uoverskuelig gæld.

Kommentar: Nu kommer den skjulte skat, som du skal betale uden varsel

Der er specielt én skat, der kommer bag på mange hvert eneste år.