19.10

»En alt for tidlig alder«: Dansk-mexicansk kunstner fundet død i Peru

Eksperter: Bankerne skal tvinges til at opføre sig ordentligt. Sønderjyske kirkeklokker ringede kl. 03 i nat. Alternativets medlemmer skal vælge ny borgmester.

18.10

SD vil have folkeafstemning om indvandring: »Vi bliver minoriteter i vores eget land«: SD vil have folkeafstemning om indvandring

Retten i Aarhus indleder straffesag mod Yahya Hassan. Landsstyremedlem trækker sig efter møgsag. Regeringen har brudt sin egen skattepolitik.

17.10

Må forlade sin familie efter udvisning: Brasilianer udvist af Danmark: »Jeg føler, at jeg er blevet frataget retten til at være mor til mine børn«

Sverige advarer om voksende nød. Nettet strammes om manden, der mistænkes for milliard-svindel. Vekselbureauer har i årevis fungeret som pengevaskerier for kriminelle.

16.10

Der lugter af rådne æg i Kalundborg - efter otte måneder har borgere fået nok

Forsvarere i svindelsag vil anmelde medier til politiet. Finansudvalg kræver ministerfirma tjekket. Dommer har afvist pornostjernes søgsmål mod Donald Trump.

15.10

Passagerfly ramte mur under takeoff - trods tabte flydele fortsatte det i fire timer

Socialstyrelsen har lukket for udbetaling af satspuljemidler. EU og Storbritannien har sat brexitforhandlinger på pause. I dag åbner den midlertidige politiskole i Fredericia.

12.10

Rapport: Rapport: Trumps skattelettelser gavner hvide superrige mest

Hvide amerikanere får langt mere ud af USA's skattelov. Der er nyt i den spektakulære svindelsag. Og så er Danmark til afstemning i FN.

11.10

Syv skoler i London tvunget til at holde lukket efter besøg af "den falske enke"

Orkanen Michael har krævet sit første dødsoffer i USA. Integrationsydelsen bryder med grundloven, konkluderer undersøgelse. Alternativet præsenterer i dag sit forslag til en klimaplan frem mod 2030.

10.10

Trump nævnte sin egen datter som mulig FN-ambassadør: Trump nævnte sin egen datter som mulig FN-ambassadør: »Hun ville være utrolig«

Svindelmistænkt kvinde har kun få penge i banken. Indsat satte ild til celle i Vestre Fængsel. I dag får DR's ansatte besked om, hvem og hvor der skal fyres.

09.10

Studie: Studie: Størrelsen kan have betydning for mænds fertilitet

Fiskere har fået EU-penge i strid med loven, vurderer Rigsrevisionen. Russisk militærlæge menes at have deltaget i giftangreb i England. I dag præsenterer regeringen sit klima- og luftudspil.

Nyhedsbreve
08.10

DSB lukker toiletter på flere stationer: DSB lukker toiletter på flere stationer: »Vi har passagerer, der besørger i ankomsthallen«

Global opvarmning kan begrænses til 1,5 grader, lyder det i ny FN-rapport. Livgarden og frømænd trækkes ind i Tibetsagen. Socialpædagoger kræver erstatninger fra udviklingshæmmede.

05.10

Tysk minister: Tysk minister: »Der er en følelse i samfundet af, at vi sender de forkerte hjem«

Sveriges flygtningekvote er snart fyldt. Lars Løkke holder pressemøde - men om hvad? Nu bliver det afsløret, hvem der i år modtager Nobels fredspris.

04.10

Politiet overfaldet af flere unge mænd i Sverige

Betjent dræbt af skud i USA. Følg med i åbningsdebatten i Folketinget. Kronik: DF's »selvudnævnte danskhedskontrollører« undergraver friheden.

03.10

Forskere: Forskere: Kunstige sødestoffer er gift for tarmbakterier

FBI jagtede formue hvidvasket gennem Nordea og Danske Bank. Donald Trump hjalp sine forældre med skattefifleri. Overlæge anker dom for medvirken til selvmord.

02.10

Har Kina udviklet et effektivt våben mod ubåde?

Mange pædagoger i daginstitutioner er ikke uddannet til jobbet. Stadig flere tyskere mister troen på demokratiet. Knivstukket kandidat stormer frem i Brasilien.

Premium Tophistorier

Fjernvarmekunder må til lommerne - forstå prishop på 2 minutter

Et særligt grundbeløb ophører ultimo 2018. Det tvinger fjernvarmeværker til at hæve priserne. Få overblikket på 2 minutter.

Her er de fem udfordringer for lejlighedsmarkedet

Udfordringerne er begyndt at stå i kø på ejerlejlighedsmarkedet.

Byggeboom i den dyre ende: Har din familie mindst 15.000 kr. om måneden til en lejelejlighed i København?

Det vælter ud med nye københavnske ejer- og lejelejligheder i disse år. Og det er ikke til SU-venlige priser. Finans har besøgt tre steder, hvor der bygges hundredvis af lejligheder.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her