Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Der er kommet fut i salget af elbiler igen

Finans fakta: Efter nye afgifter lagde en voldsom dæmper på salget af elbiler i Danmark, er der nu kommet gang i salget igen. I løbet af 2019 er der solgt 4.600 elbiler, en tredobling i forhold til året før.
Redaktionen Anbefaler
Nyhedsbreve

Her er årets 10 bedste plader

Leonard Cohen døde i 2016, men selv fra graven besejrer han sine kollegaer i kampen om førstepladsen på Jyllands-Postens liste over årets bedste plader. Gangway og Claus Hempler vendte tilbage med længe ventede nye studiealbum i 2019, og det gjorde de på så overbevisende vis, at kun Blaume Blume kunne besejre dem på listen over årets danske plader.

Forskerne finder hele tiden nye dinosaurer

Fra bittesmå tyrannosaurusser til arter, der svæver gennem luften på flagermusagtige vinger – hver måned sit dinosaurfund. De mest overraskende fund har vi måske stadig til gode.
Serie: Agent RS 167 taler ud

Den nye danske golfkomet findes i dublet

Den unge golfspiller Rasmus Højgaard stjæler lige nu overskrifterne med sin sejr på europatouren, men i fremtiden er der dobbelt så meget at glæde sig over i dansk golf - for han har en tvillingebror, der er lige så god.

Stein Baggers banemand

75 år onsdag: Dorte Toft mente, at historien om IT Factorys succes var for god til at være sand, skrev om det og blev hædret.

Dagens tegning: Ny rekord

Det Internationale Antidopingagentur udelukker Rusland fra alle store internationale sportsbegivenheder i fire år.

Kronik: Astrid Krag har bombet vilkårene for sexarbejdere årtier tilbage

Camilla-Dorthea Bundgaard
Regeringen har for nyligbesluttet at nedlægge en arbejdsgruppe om prostitution, som den forrige regering nedsatte tidligere i år. Arbejdsgruppens formål var dels at hjælpe de mennesker, der sælger sex...